Hoe Vind Je Een Mobiel Telefoonnummer In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Mobiel Telefoonnummer In Oekraïne
Hoe Vind Je Een Mobiel Telefoonnummer In Oekraïne

Video: Hoe Vind Je Een Mobiel Telefoonnummer In Oekraïne

Video: Hoe Vind Je Een Mobiel Telefoonnummer In Oekraïne
Video: Waar Vind Ik Mijn Facturen In de App? Dubline Telecom App - 2 Nummers 1 Telefoon 2024, April
Anonim

De klantendatabases van mobiele netwerkoperators zijn nooit vrij beschikbaar geweest, dus het vinden van het mobiele telefoonnummer van de persoon waarin u geïnteresseerd bent, is behoorlijk problematisch.

Hoe vind je een mobiel telefoonnummer in Oekraïne
Hoe vind je een mobiel telefoonnummer in Oekraïne

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om het mobiele telefoonnummer van mobiele abonnees in Oekraïne of een ander land te achterhalen, gebruikt u de zoekopdracht naar een persoon op sociale netwerken en bekijkt u de informatie die aan hen is verstrekt in het profiel. Meestal is het telefoonnummer verborgen voor vreemden, dus voeg het toe aan de persoon in de lijst met vrienden, als er naast de kolom "Mobiele telefoon" "Verborgen" staat. U kunt dit nummer ook opvragen bij iemand uit de contactenlijst van de persoon waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2

Zoek op internet op naam, achternaam en patroniem, mogelijk een bekend adres of postbus, misschien heeft deze persoon zijn contacten op een site achtergelaten en is de informatie erop in het publieke domein. Als u een mailbox kent, kunt u deze persoon ook vinden op verschillende internetportalen die zoeken naar contacten per e-mail. Het is heel goed mogelijk dat u op een ervan het mobiele telefoonnummer van de persoon vindt die u zoekt.

Stap 3

Let op speciale schijven met databases van mobiele operators. Dit is niet helemaal legaal, dus u moet het op eigen risico doen. Zoek de cd met telefoonnummers en gebruik de informatie erop om uw mobiele telefoonnummer te vinden.

Stap 4

Houd er rekening mee dat deze methode, naast de belangrijkste tekortkomingen, ook slecht is omdat de databases zeer snel verouderd raken, bovendien gebruikt niet iedereen simkaarten die in hun paspoort zijn geregistreerd. Zorg er ook voor dat u een antivirusprogramma met bijgewerkte databases gebruikt op het moment dat u de cd met de referentie gebruikt.

Stap 5

Vraag de persoon rechtstreeks om het telefoonnummer en als u niet weet hoe u het kunt vinden, zoek dan in de directory met adressen en huisnummers in uw stad. U kunt de benodigde informatie vinden op de volgende website: https://www.nomer.org/. Selecteer uit de lijst de stad waarin u geïnteresseerd bent of volledig Oekraïne en voer vervolgens de gegevens die u kent in het zoekformulier in.

Aanbevolen: