Een Nummer Bellen In Oekraïne

Inhoudsopgave:

Een Nummer Bellen In Oekraïne
Een Nummer Bellen In Oekraïne

Video: Een Nummer Bellen In Oekraïne

Video: Een Nummer Bellen In Oekraïne
Video: Go_A - SHUM - Ukraine 🇺🇦 - Official Music Video - Eurovision 2021 2024, April
Anonim

Het kiezen van een nummer bij het bellen naar het buitenland veroorzaakt vaak problemen, voornamelijk in verband met de procedure voor toegang tot een internationale lijn en het kiezen van landtelefooncodes. Hoe bel je bijvoorbeeld een nummer naar Oekraïne vanaf een mobiele of vaste telefoon?

Een nummer bellen in Oekraïne
Een nummer bellen in Oekraïne

instructies:

Stap 1

Om een Oekraïense stad te bellen vanaf een vaste telefoon in Rusland, moet u niet alleen het abonneenummer weten, maar ook de stadscode waarnaar u belt. Houd er rekening mee dat het nummer geschreven in het formaat (netnummer) abonneenummer een som van tien cijfers moet zijn. Als u bijvoorbeeld naar Kiev belt, is dit een driecijferige code en een zevencijferig nummer, en als u naar Feodosia of Evpatoria belt, is dit een vijfcijferige code en een vijfcijferig nummer.

Stap 2

Neem de hoorn op, kies 8 (interne toegang) en wacht op een lange kiestoon als u niet belt vanaf een digitale PBX. Kies vervolgens "10" (toegang tot de internationale lijn) en "38" - de code van Oekraïne. Kies daarna het netnummer en het nummer van de gebelde abonnee. De kiesvolgorde ziet er dus als volgt uit: 8 - 10 -38 - (code) - (telefoonnummer). Als u een mobiele telefoon belt, kiest u na het kiezen van de internationale code het tiencijferige nummer van de abonnee.

Stap 3

Heeft u een mobiele telefoon nodig, dan is de procedure iets vereenvoudigd: u hoeft geen intercity- en internationale toegangscodes in te toetsen. Het volstaat om de landcode te kiezen: + 38 (vergeet de "plus" voor de code niet - dit is een must!) En een tiencijferig nummer.

Aanbevolen: