Hoe Het Batterijvermogen Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Batterijvermogen Te Vergroten
Hoe Het Batterijvermogen Te Vergroten

Video: Hoe Het Batterijvermogen Te Vergroten

Video: Hoe Het Batterijvermogen Te Vergroten
Video: Hoe kun je je ACCUCAPACITEIT van je E-BIKE vergroten tijdens het fietsen (5 tips)!?🔋 | #4 2024, Mei
Anonim

Als de batterij van je telefoon al geruime tijd erg snel leeg begint te raken, kun je beter een nieuwe batterij kopen. De batterij kan om verschillende redenen snel leeglopen. Allereerst als het al meerdere jaren wordt gebruikt en "zijn termijn heeft gediend". Ten tweede wordt de gebruiksduur ook beïnvloed als de telefoon in water is verdronken. Daarnaast hebben Chinese batterijen een beperkte levensduur. Dus hoe kom je niet op het verkeerde moment zonder communicatie te zitten?

Hoe het batterijvermogen te vergroten
Hoe het batterijvermogen te vergroten

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u kunt doen om de levensduur van de batterij te verlengen, is door het trilalarm uit te schakelen als dit op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd. Een beltoon die voor jou voldoende is, verbruikt veel minder energie dan trillingen.

Stap 2

Vervolgens zetten we het geluid uit bij het indrukken van de telefoontoetsen, wat niet erg nodig is.

Stap 3

Het volgende dat u kunt doen, is de achtergrondverlichting van de telefoontoetsen uitschakelen, vooral als u 's nachts meestal thuis bent.

Stap 4

U kunt de levensduur van de batterij ook verlengen door de helderheid van het scherm te verlagen tot een niveau dat voor u acceptabel is.

Stap 5

Schakel alle geluids- en lichtherinneringen van uw telefoon uit.

Stap 6

Ga naar het telefooninstellingenmenu en schakel de energiebesparende modus in. Met deze actie worden veel kleine functies uitgeschakeld. Zo wordt de tijdsduur waarna het telefoonscherm automatisch "uitgaat" verkort. Voor dit doel is 10 seconden downtime voldoende. Overigens hebben de meeste modellen mobiele telefoons een functie waarmee u deze parameter handmatig kunt instellen.

Stap 7

Stel indien mogelijk de processorfrequentie in op "normale" modus.

Stap 8

Gebruik uw mobiele telefoon niet om naar muziek te luisteren of spelletjes te spelen. dit vermindert de levensduur van de batterij van de telefoon drastisch.

Stap 9

Ook krachtige verbruikers van de batterij van de telefoon zijn draadloze interfaces Bluetooth en Wi-Fi. Daarom is het het beste om beide interfaces uit te schakelen om de levensduur van de batterij te verlengen. Het is raadzaam om ze alleen op te nemen als het echt nodig is.

Stap 10

Als het niet speciaal nodig is om gegevens op externe geheugenkaarten op te slaan, verwijdert u deze uit de telefoon en gebruikt u het interne geheugen. Veelgebruikte gegevensuitwisseling met externe geheugenkaarten verhoogt het verbruik van de batterij van de telefoon aanzienlijk.

Stap 11

Als de batterij vaak en voor korte tijd wordt opgeladen, kan het geheugeneffect optreden en wordt de batterij niet meer volledig opgeladen. Om dit ongewenste effect te elimineren, ontlaadt u het twee keer volledig en laadt u het vervolgens volledig op.

Stap 12

Als de batterij lange tijd niet is gebruikt of een nieuwe is, moet u de eerste keer opladen na inactiviteit gedurende 14 uur weerstaan, de indicator negerend, maar niet langer dan een dag.

Stap 13

En gebruik uw mobiele telefoon natuurlijk niet bij temperaturen boven +60 C en onder –20 C, omdat dit niet het beste effect heeft op de batterijlading van de telefoon.

Aanbevolen: