Hoe Het Luidsprekervermogen Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Luidsprekervermogen Te Vergroten
Hoe Het Luidsprekervermogen Te Vergroten

Video: Hoe Het Luidsprekervermogen Te Vergroten

Video: Hoe Het Luidsprekervermogen Te Vergroten
Video: Een stereoset aansluiten - Zo doe je dat! 2024, Maart
Anonim

Voor elke muziekliefhebber is een muziekreproductiemedium belangrijk. Of het nu een computer, bandrecorder of tv is, het geluid gaat door de speakers. En hoe meer vermogen deze speakers hebben, hoe beter, luider en beter het geluid kan worden weergegeven. Erg handig voor het hosten van feesten of minidisco's. Dus hoe verhoog je het vermogen van je luidsprekers als ze in eerste instantie niet van de sterkste klasse zijn?

Hoe het luidsprekervermogen te vergroten
Hoe het luidsprekervermogen te vergroten

instructies:

Stap 1

Koop een kwaliteitsversterker en vervang de ingebouwde versterker ermee. Het is niet de goedkoopste, maar wel de snelste optie. De geluidskwaliteit is veel beter als je een buizenversterker aansluit. Welnu, het resultaat zal natuurlijk worden weerspiegeld in het volume van het gereproduceerde geluid. Kortom, in autodealers en "pompen" doen ze dit met een toename van het vermogen. Afhankelijk van het vermogen van de versterker hangt het uiteindelijke resultaat af. Houd de draden van de versterker kort en dik om vermogensverlies en opname te verminderen.

Stap 2

Vervang oude luidsprekers door nieuwe. Kies luidsprekers met een hoog vermogen. Deze conversie heeft zeker invloed op de audiokwaliteit van de uitvoer. Maar om het geluidsbereik uit te breiden, heb je opnieuw een versterker nodig.

Stap 3

Verhoog het vermogen van uw luidsprekers met een speciale condensator. Hij zal de zuiverheid van de kanalen bewaken en de versterking van de geluidsweergave beïnvloeden. Deze is vooral geschikt voor een autospeakersysteem.

Stap 4

Installeer een heavy-duty spoel als je woofers hebt. Om ervoor te zorgen dat het niet doorbrandt tijdens het aanleggen van een krachtige spanning, installeert u een overniveaubeveiligingssysteem en koellichamen voor de spoelen.

Stap 5

Neem contact op met een reparatiewerkplaats voor audioapparatuur. Experts doen alles zelf en besparen u onnodige lichaamsbewegingen, waardoor u veel tijd bespaart. Toegegeven, dit zal een bepaald bedrag opleveren, en diensten voor het "pompen" van audiosystemen zijn tegenwoordig niet goedkoop.

Stap 6

Als u echter besluit zelf te sleutelen aan het verbeteren van uw luidsprekers, onthoud dan dat vermogen helemaal niet het equivalent is van luidheid. En voordat u enige manipulatie uitvoert, berekent u het toegestane vermogen voor uw appartement of plaats waar het audiosysteem zal worden gebruikt.

Aanbevolen: