Zelf Een Gerecht Opzetten A

Inhoudsopgave:

Zelf Een Gerecht Opzetten A
Zelf Een Gerecht Opzetten A

Video: Zelf Een Gerecht Opzetten A

Video: Zelf Een Gerecht Opzetten A
Video: JAYDEN BEDENKT ZELF EEN GERECHT MET ZELFGEMAAKTE SHOARMA!! KOETLIFE VLOG 2024, Mei
Anonim

Satelliet-tv is de mogelijkheid om honderden kanalen in vele talen te bekijken. Om toegang te krijgen tot wereldwijde digitale televisie-uitzendingen, moet u de juiste apparatuur aanschaffen en correct instellen.

Zelf een gerecht opzetten a
Zelf een gerecht opzetten a

instructies:

Stap 1

Je hebt een antenne nodig die een signaal van de satelliet ontvangt, een ontvanger, een antennehouder, converters, een schakelaar en een kabel. Ontdek in het bereik van welke satellieten uw huis zich bevindt. De site www.lyngsat.com helpt je hierbij. Daar kunt u ook nauwkeurige informatie krijgen over welke kanalen afhankelijk zijn van elk van de satellieten.

Stap 2

Plaats de antenne aan de zuidkant van het huis en zorg ervoor dat niets hem blokkeert. Bepaal de richting. De meest eenvoudige manier is om naar de antennes van de buren te kijken. Als je niets hebt om mee te vergelijken, kan de richting worden bepaald door azimut met behulp van het speciale programma Satellite Antenna Alignment. Zodra u de richting weet, bevestigt u de antenne stevig op de houder.

Stap 3

Sluit de ontvanger en de tv aan en begin met instellen. In dit geval is het beter om ervoor te zorgen dat de ontvanger zich in de buurt van de antenne bevindt, dan kun je meteen de resultaten van je werk zien. Sluit de converter aan op de ontvanger en geef de indicator van de satellietsignaalsterkte weer op het tv-scherm. Maak vervolgens de bevestiging op de antenne iets los en begin de antenne voorzichtig naar links en rechts te draaien, waarbij u de signaalsterkte observeert. Nadat u de beste positie voor de antenne hebt bepaald, bevestigt u deze permanent. Wees zeer voorzichtig, want een antenne-offset van slechts enkele millimeters kan ervoor zorgen dat het zoeken opnieuw begint.

Stap 4

Pas de positie van de converters aan. Gewoonlijk ontvangt de centrale omzetter het signaal van de dichtstbijzijnde satelliet en de andere - de rest. Sluit na het voltooien van de installatie de DiSEqC-schakelaar aan en leg de kabel.

Stap 5

Stem de zenders op uw tv af. Je kunt de automatische modus starten, dan heb je honderden satellietzenders van over de hele wereld tot je beschikking, of je kunt, met behulp van handmatige afstemming, slechts een paar selecteren die je echt wilt bekijken. Hiermee is de installatie van satellietapparatuur voltooid. Veel kijkplezier.

Aanbevolen: