Een Android-markt Opzetten

Inhoudsopgave:

Een Android-markt Opzetten
Een Android-markt Opzetten

Video: Een Android-markt Opzetten

Video: Een Android-markt Opzetten
Video: Android Market - Create an Account (English) 2024, Mei
Anonim

Op dit moment kan bijna elke internetgebruiker proberen de Android Market te starten met behulp van virtualisatietools. Dit wordt gedaan om deze technologie te testen als u overweegt Android te kopen.

Een Android-markt opzetten
Een Android-markt opzetten

Noodzakelijk

Android SDK-emulator

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de Android SDK-emulator installeren. Om de werking van de winkel te testen, moet u een apart gedeelte maken. Die. als je al een partitie met Android hebt, is het aan te raden om een andere te gebruiken, en het is beter om een nieuwe te maken. De nieuwe schijf die u hebt voorbereid voor de behoeften van uw winkel, moet nu worden geconfigureerd.

Stap 2

Open deze mappen achtereenvolgens om naar de volgende map te gaan: Sdk_Location, Platforms, Android-8, Images. Er is een system.img-bestand in deze map, het moet worden gekopieerd naar de map met uw account, namelijk in.android / avd / DemoDevice.avd.

Stap 3

Nu moet u de emulator zelf starten door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of via de opdrachtregel: emulator –avd DemoDevice –partition-size 200. Nu moet u het hulpprogramma Android Debug Bridge uitvoeren door de adb te selecteren. exe-bestand en druk op Enter. Met dit hulpprogramma kunt u de acties van de emulator besturen, evenals het fysieke apparaat waarop deze zich bevindt.

Stap 4

Dit hulpprogramma wordt aangeroepen via de opdrachtregel: adb pull /system/build.prop. Er verschijnt een nieuw bestand in de huidige map, die met een willekeurige teksteditor moet worden geopend. Controleer de waarde van de parameter ro.config.nocheckin - deze moet ja of 1 zijn.

Stap 5

Met hetzelfde hulpprogramma moet u contact opnemen met de emulator om het gewijzigde bestand terug te kopiëren. Het blijft om de Android Market-applicatie te downloaden, neem hiervoor contact op met GoogleServicesFramework.apk, die Vending.apk bevat. Nu moet je de emulator sluiten, want alle instellingen zijn verplaatst naar de nieuwe applicatie.

Stap 6

Voordat u Android Market start, moet u drie bestanden verwijderen: cache.img, userdata.img en userdata-qemu.img. Nadat u deze bestanden hebt verwijderd, start u de emulator waarmee u de winkel wilt starten. Alle instellingen voor de winkel worden automatisch gekopieerd naar uw accountmap.

Aanbevolen: