Een Chat Opzetten Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Chat Opzetten Op Je Telefoon
Een Chat Opzetten Op Je Telefoon

Video: Een Chat Opzetten Op Je Telefoon

Video: Een Chat Opzetten Op Je Telefoon
Video: Set up Chat on your Android Phone 2024, Mei
Anonim

De meesten van ons hebben gewoon niet genoeg tijd om in realtime sms-berichten uit te wisselen vanaf thuis- of werkcomputers. Op weg van en naar het werk is het veel handiger om met een mobiele telefoon te chatten in de metro of bus.

Een chat opzetten op je telefoon
Een chat opzetten op je telefoon

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het opzetten van een chat op uw telefoon, moet u ervoor zorgen dat een toegangspunt (APN) is geselecteerd voor internet en niet voor WAP. Als dit niet het geval is, configureert u het apparaat opnieuw met behulp van de aanwijzingen op de website van uw provider, of leest u hoe u dit kunt doen in de ondersteuningsservice. Als er in uw regio een dergelijke mogelijkheid is, sluit dan een goedkoop pakket met onbeperkte internettoegang aan.

Stap 2

Ooit was IRC het meest voorkomende chatprotocol. IRC-servers bestaan tegenwoordig ook en worden elke dag door een aanzienlijk aantal gebruikers bezocht. De meeste programma's voor communicatie in IRC-chat zijn ontworpen om op een pc te worden geïnstalleerd. Maar er zijn ook een aantal clients van dit protocol die op een mobiele telefoon kunnen werken. De meest voorkomende hiervan is JmIrc. U kunt het downloaden van de volgende pagina:

sourceforge.net/projects/jmirc/files/jmIrc/ Nadat u de nieuwste versie van het programma hebt gekozen, deze hebt gedownload en op uw telefoon hebt geïnstalleerd, configureert u deze. Voer JmIrc uit en configureer het, aan de hand van de volgende beschrijving

jmirc.sourceforge.net/manual.html In alle gevallen moet u naast de server-URL ook de toegangspoort specificeren

Stap 3

Als IRC-conferentiecommunicatie nieuw voor u is, kent u wellicht geen IRC-servers. Je kunt ze vinden met elke zoekmachine.

Stap 4

Houd er rekening mee dat verschillende chats, zelfs binnen dezelfde server, verschillende Cyrillische coderingen kunnen gebruiken. Ondanks het feit dat je met JmIrc meerdere conferenties tegelijkertijd op dezelfde server kunt gebruiken, kun je er geen aparte coderingen voor instellen. Daarom moet u bij het invoeren van meerdere chats tegelijkertijd een dergelijke combinatie kiezen, zodat de codering erin hetzelfde is.

Stap 5

Als je wilt, kun je chatten op IRC zonder enige registratie. Maar het is natuurlijk beter om het te implementeren, want morgen kan een andere persoon u namens u compromitteren, de chat binnengaan onder dezelfde bijnaam die u eerder gebruikte. Maar aan de andere kant kun je zelfs elke dag gemakkelijk van alias veranderen. Als je op de server bent ingelogd zonder te registreren en de verbinding plotseling wegvalt, zal de server "denken" dat je nog enkele minuten verbonden bent en zal het niet toestaan " een andere deelnemer" "Met dezelfde bijnaam. Dan moet u tijdelijk de conferentie betreden onder een licht gewijzigde alias (bijvoorbeeld met een toegevoegd onderstrepingsteken), en vervolgens, wanneer de "fantoomdeelnemer" "de chat verlaat", de bijnaam wijzigen in de oude.

Aanbevolen: