Hoe Een Kapotte Telefoon Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kapotte Telefoon Te Repareren?
Hoe Een Kapotte Telefoon Te Repareren?

Video: Hoe Een Kapotte Telefoon Te Repareren?

Video: Hoe Een Kapotte Telefoon Te Repareren?
Video: Does Toothpaste REALLY REMOVE Cracks On A Phone? Does Toothpaste Fix Cracked Screens? Nail Polish?.. 2024, Mei
Anonim

Een kapotte telefoon is een groot probleem voor de eigenaar. En in de meeste gevallen weten gebruikers niet wat ze vervolgens moeten doen, wat ze moeten doen met een niet-werkend apparaat. Maar storingen zijn van verschillende aard, in de helft van de gevallen kan de telefoon met uw eigen handen worden hersteld.

Hoe een kapotte telefoon te repareren?
Hoe een kapotte telefoon te repareren?

Noodzakelijk

Alcohol, gedestilleerd water

instructies:

Stap 1

Als de telefoon op de een of andere manier in vloeistof is geraakt (of gewoon is blootgesteld aan vocht) en vervolgens niet meer werkt, gaat u als volgt te werk: verwijder onmiddellijk de batterij uit de telefoon, ongeacht de mate van schade. Plaats de telefoon en batterij op een droge plaats, maar nooit bovenop de batterij (of iets anders dat heet is), de telefoon zou geleidelijk aan moeten uitdrogen in plaats van smelten.

Stap 2

Wacht minimaal een dag voordat je je telefoon probeert aan te zetten. Meestal werkt de telefoon zelf, nadat hij vloeistof op de telefoon heeft gekregen, maar alleen het display faalt (het is erg gevoelig voor vocht). Plaats na een dag de batterij in de telefoon, probeer hem aan te zetten, als het werkt, dan is alles in orde, als de helft van de functies niet werkt of niet werkt, zet dan de telefoon weer uit.

Stap 3

Demonteer vervolgens de telefoon (indien onder de garantie, breng hem dan naar het servicecentrum) en spoel het bord en de contacten grondig af met alcohol en gedestilleerd water. Monteer de telefoon, zet hem aan, als hij niet meer werkt, breng hem dan naar het servicecentrum.

Stap 4

Als de telefoon op een gegeven moment zonder duidelijke reden niet meer werkte, is dit hoogstwaarschijnlijk een softwarefout in de firmware. Om het probleem op te lossen, gaat u als volgt te werk: ga naar de fansite van het merk van uw telefoon (laten we deze analyseren met Motorola als voorbeeld, fansite - motofan.ru, zoek de fansite van een ander merk in elke zoekopdracht), registreer ben ermee bezig.

Stap 5

Zoek vervolgens op de site een onderwerp dat stap voor stap het proces van het flitsen van uw telefoon beschrijft, meestal staan dergelijke onderwerpen op een prominente plaats. Download het programma waarmee je de telefoon gaat flashen (zo heeft Motorola RSDLite).

Stap 6

Zoek de firmware die geschikt is voor uw telefoon (om de firmwareversie te weten, moet u de aan / uit-knop ingedrukt houden * + # + in de uit-modus, maar de opties zijn voor alle merken anders). Download de firmware.

Stap 7

Start het programma, selecteer het firmwarebestand en sluit de telefoon aan met behulp van de datakabel, klik op Start (of een analoog van deze knop, alle programma's zijn intuïtief en lijken op elkaar).

Stap 8

Nadat het knipperen is voltooid, verwijdert u de batterij en plaatst u deze opnieuw. Zet je telefoon aan.

Aanbevolen: