De Menuweergave In Nokia . Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Menuweergave In Nokia . Wijzigen
De Menuweergave In Nokia . Wijzigen

Video: De Menuweergave In Nokia . Wijzigen

Video: De Menuweergave In Nokia . Wijzigen
Video: Nokia 3310 Change Menu View and Create Shortcut Go To Menu List 2024, Mei
Anonim

Soms gaan diversiteit en standvastigheid vervelen en komt er een moment waarop een onweerstaanbaar verlangen ontstaat om iets te veranderen of opnieuw te doen. En dat geldt niet alleen voor de lifestyle, kledingstijl of interieur in huis, maar zelfs voor het soort menukaart op je mobiele telefoon.

De menuweergave in Nokia. wijzigen
De menuweergave in Nokia. wijzigen

instructies:

Stap 1

Om handelingen of manipulaties met hun mobiele telefoon uit te voeren, verwijzen gebruikers in de regel naar de gebruiksaanwijzing die bij het apparaat is geleverd. Als je er een hebt, bestudeer dan zorgvuldig de inhoudsopgave, zoek het item dat je nodig hebt (in dit geval is dit "Hoe de menuweergave wijzigen?") En open het paginanummer dat naast de inscriptie wordt aangegeven. Daar vindt u de volgorde van acties, gedetailleerd en toegankelijk voor de ontwikkelaars.

Stap 2

In het geval dat u de instructies of het algoritme van acties die erin worden beschreven om de een of andere reden (onbekende taal, complexe formuleringen, enz.) Die u niet begrijpt, niet hebt gevonden, moet u zelf handelen. Probeer eerst op internet een elektronische versie van de handleiding voor uw telefoon te vinden. Om dit te doen, kunt u de volgende bronnen gebruiken: - https://www.mobime.ru/instructions/ - instructies voor mobiele telefoons van alle merken; - https://www.mobiset.ru/instructions/ - instructies voor mobiele telefoons van alle merken; - https://www.instruccija.mobi/ - Russische instructies voor mobiele telefoons; - en vele anderen.

Stap 3

Als je zo'n handleiding voor je telefoon niet hebt gevonden, zul je nu zeker zelf aan de slag moeten. Om dit te doen, zet u uw telefoon aan of ontgrendelt u deze, gaat u naar het "Menu" en selecteert u "Opties". Opgemerkt moet worden dat op sommige Nokia-modellen dit item "Instellingen" of "Functies" kan worden genoemd. Klik vervolgens op "Wijzig menuweergave", waarna binnen enkele seconden de vormgeving van uw menu verandert. Als het resulterende uiterlijk van het menu niet bij u past, kunt u terugkeren naar het eerder geïnstalleerde menu door opnieuw op het item "Het uiterlijk van het menu wijzigen" te klikken.

Stap 4

Op modernere mobiele telefoons van Nokia kunt u het uiterlijk van de menu's wijzigen door tussen twee opties te schakelen: Lijst en Raster.

Stap 5

In Nokia-smartphones verandert de menuweergave op een vergelijkbare manier. Dus voor smartphones Nokia E52 is de volgorde van acties bijvoorbeeld als volgt: ga naar het "Menu", selecteer het item "Configuratiescherm" en vervolgens het subitem "Instellingen". Klik daarna in de lijst die verschijnt op het opschrift "Algemeen" - "Mijn stijl" - "Thema's" - "Menuweergave" en selecteer daar al de optie die u het leukst vindt.

Stap 6

Hetzelfde kan op een kortere manier worden gedaan. Ga hiervoor naar het "Menu" van uw apparaat, selecteer het item "Configuratiescherm" en vervolgens het subitem "Thema's". Klik daarna in de lijst die verschijnt op het opschrift "Menuweergave" en selecteer daar al degene die u het leukst vindt.

Stap 7

En tot slot, als u niet tevreden bent met het standaardontwerp van het menu van uw telefoon, kunt u andere thema's op uw mobiel installeren die u van internet kunt downloaden. Om dit te doen, kunt u de volgende bronnen gebruiken: - https://allnokia.ru/themes/;- https://theme.worldnokia.ru/;- https://www.themes-nokia.ru/;- en vele anderen…

Aanbevolen: