Het Boekformaat Wijzigen Voor Nokia

Inhoudsopgave:

Het Boekformaat Wijzigen Voor Nokia
Het Boekformaat Wijzigen Voor Nokia

Video: Het Boekformaat Wijzigen Voor Nokia

Video: Het Boekformaat Wijzigen Voor Nokia
Video: How to Change Wallpaper on NOKIA G20 – Update Display Look 2024, Mei
Anonim

Moderne technische uitvindingen maken het leven veel gemakkelijker. Als de telefoon boeken kan lezen, wordt het een lichtgewicht draagbare bibliotheek die je altijd en overal kunt gebruiken. Om boeken op Nokia te lezen, moet u de gedrukte edities op de juiste manier aanpassen door hun formaat te wijzigen.

Het boekformaat wijzigen voor Nokia
Het boekformaat wijzigen voor Nokia

Noodzakelijk

  • - Nokia-telefoon;
  • - het internet;
  • - computer;
  • - een dossier met een boek.

instructies:

Stap 1

Selecteer het boek dat u wilt opmaken. Voor sneller werken, plaatst u het in een speciaal aangemaakte map op uw bureaublad of in een voor u geschikte map op uw computer. Let goed op het originele formaat van het boek. Het wordt aangegeven met drie letters achter de naam, bijvoorbeeld.txt,.doc,.fb2, etc.

Stap 2

Download de Nokia PCSuite-software van de website van de fabrikant. Installeer het op uw computer. Het is noodzakelijk om het programma met de telefoon te synchroniseren. Verbind uw gadget met uw computer via een kabel of Bluetooth-verbinding. Voer het geïnstalleerde programma uit, het zal automatisch de verbonden telefoon vinden.

Stap 3

Om een boek goed te laten herkennen door een mobiele telefoon, moet het worden geconverteerd naar het juiste formaat - JAVA. Download en installeer hiervoor het Shasoft eBook-programma op uw computer - het leest boekbestanden die in elk formaat zijn geschreven. Het is gratis beschikbaar op de website van de ontwikkelaar op shasoft.com. Met dit programma kun je eenvoudig het formaat van het gewenste boek voor Nokia wijzigen.

Stap 4

Start het Shasoft eBook-programma. Klik in de rechterbovenhoek van het venster op de knop met drie stippen. Zoek in het verkennervenster dat wordt geopend het opgeslagen bestand met het boek en gebruik de opdracht "Openen".

Stap 5

Alle mogelijke coderingen van het geselecteerde bestand verschijnen in een nieuw venster. Om degene te kiezen die bij u past, controleert u alle regels opeenvolgend. Selecteer de codering met de linkermuisknop, klik op de knop "Volgende". Als het scherm onbegrijpelijke hiërogliefen weergeeft, gebruik dan de opdracht "Terug". De juiste codering is die na transformatie waarvan u de tekst gemakkelijk kunt lezen. Klik volgende".

Stap 6

Vul in het geopende venster de vereiste informatie over het boek in. Besteed speciale aandacht aan de regel "Naam in transcriptie" - de naam die u hebt ingevoerd, wordt gebruikt om bestanden in de telefoon aan te duiden. Klik volgende". In een nieuw venster wordt u gevraagd om de benodigde parameters voor de afbeeldingen in het document in te stellen. Als uw boek geen afbeeldingen bevat, kunt u dit venster overslaan door op de knop "Volgende" te drukken.

Stap 7

Selecteer uw telefoonmodel in de vervolgkeuzelijst. Bekijk de gegevens die in het venster verschijnen. Ze vertegenwoordigen de indicatie van toetsen om de functies van het boek tijdens het lezen te regelen.

Stap 8

Geef in het voorlaatste venster aanvullende parameters op. Ontdek in de instructies welke versie van JAVA in uw telefoonmodel wordt gebruikt. Als het verloren gaat, installeer dan MIDP 1.0, dat op alle mobiele apparaten wordt afgespeeld. Geef in het venster "Max MIDlet size" de waarde "4096" op. Dit betekent dat het programma een boek in één installatiebestand zal maken, zonder het in meerdere te splitsen.

Stap 9

Selecteer de map waarin de bestanden die door het programma zijn gemaakt, worden geplaatst. Zorg ervoor dat u het adres onthoudt, zodat u het boek later gemakkelijk naar uw mobiele Nokia-telefoon kunt overbrengen. Klik op de knop Voltooien.

Stap 10

Open de map waarin u het opgemaakte boek voor Nokia hebt opgeslagen. Zoek het bestand met de naam die eindigt op ".jar". Het pictogram moet eruitzien als Nokia PC Suite. Dubbelklik om het installatieprogramma te activeren, wacht tot het is voltooid.

Aanbevolen: