Telefoonnummers Wijzigen

Inhoudsopgave:

Telefoonnummers Wijzigen
Telefoonnummers Wijzigen

Video: Telefoonnummers Wijzigen

Video: Telefoonnummers Wijzigen
Video: Telefoonnummer wijzigen voor SMS codes | Digitaal bankieren: Hoe werkt het? | ING 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om je leven voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Maar soms zijn er situaties waarin u uw telefoonnummer moet wijzigen. En dit kan heel eenvoudig.

Telefoonnummers wijzigen
Telefoonnummers wijzigen

Het is nodig

  • Telefoon
  • Verkoopafdeling van uw mobiele provider
  • Paspoort

instructies:

Stap 1

Om het telefoonnummer te wijzigen, bieden operators verschillende diensten aan. Tele2 biedt bijvoorbeeld aan om je oude simkaart te houden. U hoeft alleen maar de TELE2-informatiedienst te bellen op 611 van het nummer dat u wilt wijzigen. Dicteer uw paspoortgegevens aan de operator - en uw nummer verandert binnen enkele minuten.

Stap 2

Een andere manier is om het nummer te wijzigen na een persoonlijk bezoek aan de abonneeafdeling. Hiervoor moet je naar de abonneeafdeling voor het werken met personen met een paspoort (op voorwaarde natuurlijk dat dit nummer aan jou wordt verstrekt). Schrijf een applicatie om het nummer te wijzigen en wacht op de verbinding. Meestal voeren operators vanaf de 1e van de volgende maand een nummerwijziging door.

Stap 3

Als u uw vaste telefoonnummer wilt wijzigen, kunnen telecombedrijven dat op twee manieren doen. Uw nummer verandert als het analoge PBX-nummer wordt vervangen door een digitaal PBX-nummer, of als u een aanvraag indient om het nummer te vervangen door een nummer naar keuze van de abonnee. In beide gevallen moet u persoonlijk een aanvraag indienen op vertoon van uw paspoort, betalen voor de service en uw vaste telefoonnummer wordt gewijzigd.

Aanbevolen: