Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Wijzigen
Video: Gmail-probleemoplossing - Hoe u het Telefoonnummer van uw Gmail-account kunt wijzigen 2024, April
Anonim

De procedure voor het ontvangen en verstrekken van telecommunicatiediensten wordt bepaald door de Wet "Op Communicatie". Volgens het, kunt u gratis een huistelefoonnummer krijgen. Maar het komt vaak voor dat u het om verschillende redenen moet wijzigen.

Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt wijzigen
Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Om uw telefoonnummer te wijzigen, dient u contact op te nemen met een van de onderafdelingen van de telefonieoperator (dus PBX) in uw woongebied en een aanvraag in te dienen. Het moet worden ingediend door de eigenaar van het appartement of door een persoon die op dit adres is geregistreerd. Deze verklaring bevat de volgende informatie:

- paspoort, identificatiecode van een persoon;

- een document dat de eigendom van het appartement bevestigt;

- verblijfsregistratiedocument;

- een document over de verstrekte uitkeringen (indien nodig);

- een document over de rechtmatigheid van het verblijf in het land.

Stap 2

Geef de reden aan waarom je je telefoonnummer wilt wijzigen.

Stap 3

Op basis van de ingediende documenten wordt uw aanvraag ter behandeling ingediend. Als je bepaalde voordelen hebt, kun je voor je beurt een nieuw nummer krijgen. Alleen kan dit alleen in een situatie waarin u het nummer op de plaats van inschrijving wijzigt en minimaal zes maanden in dit appartement woont.

Stap 4

Als er een specifieke selectie van kamers beschikbaar is, heeft u de mogelijkheid om aan te geven welke kamer u wilt.

Stap 5

Vergeet niet te betalen voor de diensten van de telecomoperator voor het werk

Stap 6

Wil je niet lang wachten, ben je niet tevreden over de tarieven of zijn er geen gratis nummers, dan kan je altijd je IP-telefoon thuis aansluiten. Dit is precies hetzelfde apparaat dat we al jaren gebruiken, maar het is niet verbonden met een vast netwerk, maar met internet. IP-telefonie is veel winstgevender dan eenvoudige telecommunicatie, omdat het telefoonnummer niet aan een specifiek adres is gebonden en niet verandert bij een verhuizing, gunstigere tarieven, videoconferenties, betere communicatiekwaliteit en vooral - een directe stad aantal. En wanneer u van huis gaat, kunt u de doorschakeling van uw huistelefoon naar uw mobiel doorschakelen, zodat u geen enkel belangrijk gesprek hoeft te missen.

Aanbevolen: