Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Wijzigen
Video: Gmail-probleemoplossing - Hoe u het Telefoonnummer van uw Gmail-account kunt wijzigen 2024, Maart
Anonim

Als je om wat voor reden dan ook je telefoonnummer wilt wijzigen, dan is het helemaal niet nodig om je simkaart weg te gooien en in plaats daarvan een nieuwe te kopen. Bij sommige mobiele serviceproviders kunt u uw nummer wijzigen zonder uw kaart te wijzigen. Met deze dienst kunt u op dezelfde dag dat u zich aanmeldt eigenaar worden van een nieuwe cijfercombinatie op de oude simkaart. Om het telefoonnummer te wijzigen, volstaat het om enkele eenvoudige acties uit te voeren die beschikbaar zijn voor elke abonnee.

Hoe u uw telefoonnummer kunt wijzigen
Hoe u uw telefoonnummer kunt wijzigen

Het is nodig

  • - paspoort
  • - een mobiele telefoon met een geplaatste simkaart
  • - brief met het zegel van de organisatie of volmacht (voor rechtspersonen)

instructies:

Stap 1

Als u een Beeline-abonnee bent, kunt u het nummer wijzigen door vanaf uw mobiel het gratis nummer 0611 te bellen. De cijfers van uw telefoon worden vervangen door een andere willekeurig getrokken combinatie.

Stap 2

Gebruik voor zelfselectie van de cijfers van het nummer de service "Nummer naar keuze". Ga hiervoor naar de website van de operator en ga naar de pagina van deze dienst. Voer uw telefoonnummer in tiencijferig formaat in het bovenste veld in en de gewenste nummers in het onderste.

Stap 3

Om het nummer van Megafon te wijzigen, belt u het contactcenter of neemt u contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van deze telecomoperator om u de nummerwijzigingsservice te bieden. Telefonisch is het mogelijk om alleen het federale formaatnummer te wijzigen; om het stadsnummer te wijzigen, moet u persoonlijk op het verkoopkantoor verschijnen.

Stap 4

Als u een federale telefoon wijzigt in een federale telefoon, en een stadstelefoon in een stadstelefoon, worden de wijzigingen binnen 24 uur van kracht. Maar wanneer u het type nummer wijzigt (stad naar federaal of federaal naar stad), krijgt u pas vanaf de 1e van de volgende maand een nieuwe combinatie.

Stap 5

Om de telefooncombinatie van de Skylink-operator te wijzigen, moet u zeker naar het kantoor van de mobiele provider gaan. Het wijzigen van nummers bij telefonisch contact met het contactcenter van deze operator wordt niet uitgevoerd.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de service voor het wijzigen van het nummer alleen wordt geleverd als u de paspoortgegevens bevestigt die zijn opgegeven bij het aanschaffen van een verbindingsset voor een mobiele verbinding. Bereid u daarom, voordat u contact opneemt met de medewerker van de exploitant, voor om paspoortgegevens en de nodige informatie te verstrekken.

Stap 7

Om een of meer voor de organisatie geregistreerde telefoonnummers te wijzigen, stuurt u uw communicatieprovider een gefrankeerde brief met een verzoek om een nummerwijzigingsservice te verlenen. Sommige operatoren kunnen een dergelijke vervanging alleen uitvoeren met de persoonlijke aanwezigheid van een bedrijfsvertegenwoordiger voor wie de volmacht is afgegeven.

Stap 8

Als u onafhankelijk de nummers wilt kiezen die in het nummer worden opgenomen, en hun volgorde, bereid u dan voor om een aanzienlijk bedrag te betalen. De kosten van elk specifiek telefoonnummer zijn afhankelijk van het aantal herhaalde tekens. Hoe meer identieke nummers, hoe duurder het is om zo'n combinatie te krijgen.

Aanbevolen: