Hoe Een IPhone-scherm Te Screenshot

Hoe Een IPhone-scherm Te Screenshot
Hoe Een IPhone-scherm Te Screenshot

Video: Hoe Een IPhone-scherm Te Screenshot

Video: Hoe Een IPhone-scherm Te Screenshot
Video: How to take an iPhone screen shot 2024, Mei
Anonim

Heel vaak wordt een mobiele internetgebruiker geconfronteerd met de noodzaak om een pagina op te slaan. Met een paar klikken kunt u altijd een handige gids of een interessante foto 'ophalen', bijvoorbeeld van Instagram of een ander sociaal netwerk.

Hoe een iPhone-scherm te screenshot
Hoe een iPhone-scherm te screenshot

Maar een beginner weet niet altijd hoe hij een screenshot moet maken op een iPhone. Om dit te doen, hoeft u geen extra software op uw smartphone te installeren - er is al een screenshot-maker in de telefoon ingebouwd!

Het maken van een screenshot van het iPhone-scherm is dus vrij eenvoudig. Deze handleiding is geschikt voor iedereen die een Iphone 6/6s, Iphone 5/5s, Iphone 4 heeft, evenals de laatste versie van Apple Iphone. Eerst moet je natuurlijk de telefoon aanzetten. Zoek vervolgens op je telefoon wat je wilt screenen.

Op het voorpaneel van uw "appel" -telefoon bevindt zich de belangrijkste ronde knop genaamd "Home". Bij het aanzetten van het apparaat wordt gebruik gemaakt van een tuimelschakelaar (knop aan de rechterkant bovenaan). Klik nu op "Home", houd deze een paar seconden vast samen met de power/lock-knop (rechtsboven). Als je alles goed hebt gedaan, hoor je een karakteristiek geluid - klik, je ziet een wit scherm. Dit betekent dat je met succes een screenshot van het scherm hebt gemaakt!

Waar kunnen we deze screenshot nu vinden? Het is eenvoudig: open het hoofdscherm, ga naar "Foto's", klik op het gedeelte "Camerafoto's" (bijvoorbeeld voor Iphone 6 / 6s heeft dit gedeelte een andere naam - "Recent toegevoegd").

Als je naar de map met foto's gaat, vind je helemaal onderaan het iPhone-afdrukscherm. Tijdens het synchroniseren kunt u de schermafbeelding uploaden zodat deze zich op uw tablet of desktopcomputer bevindt.

Aanbevolen: