Hoe Een Nummer Op Een Oproep Op Een IPhone Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Op Een Oproep Op Een IPhone Te Zetten
Hoe Een Nummer Op Een Oproep Op Een IPhone Te Zetten

Video: Hoe Een Nummer Op Een Oproep Op Een IPhone Te Zetten

Video: Hoe Een Nummer Op Een Oproep Op Een IPhone Te Zetten
Video: Phone Number Not Showing Up in iMessage and FaceTime on iPhone & iPad in iOS 14/13.6 [Fixed] 2024, April
Anonim

Vroeg of laat worden iPhone-bezitters geconfronteerd met een belachelijk probleem: het onvermogen om hun favoriete nummer te bellen. En toch is zo'n methode gevonden.

Hoe een nummer op een oproep op een iPhone te zetten
Hoe een nummer op een oproep op een iPhone te zetten

instructies:

Stap 1

Om de gewenste beltoon op je iPhone in te stellen, heb je eerst twee handige programma's nodig - iRinger en iTunes. Download ze van internet of koop ze op schijf.

Stap 2

Installeer de iRinger-software op uw pc en voer het uit. In de interface ziet u de knop Importeren gemarkeerd met een bliksemschicht, klik erop. Er verschijnt een map met bestandsverkenner op het scherm, selecteer het muziekbestand waardoor je op dit moment een beltoon voor je iPhone wilt maken. Klik op Openen.

Stap 3

Wacht terwijl het programma de door u gekozen melodie naar het m4r-formaat converteert. Het duurt een paar seconden. Wanneer u ziet dat de bewerking met succes is voltooid, klikt u op de knop Voorbeeld en configureert u het gewenste fragment van het nummer dat u als een oproep op de iPhone wilt zien. Klik vervolgens op Exporteren en klik in het venster dat verschijnt op de knop Start. Voer indien nodig, voor gebruiksgemak, hier de naam in van de melodie die als beltoon is geselecteerd en geef het pad op waar het zal worden opgeslagen.

Stap 4

Na het indrukken van de Go-knop heeft het programma slechts enkele seconden nodig om een beltoon voor de oproep te maken. Het bericht dat op het scherm verschijnt in de vorm van een venster met het opschrift Succes zal je vertellen dat de melodie is gemaakt. Dat is alles, de beltoon is gemaakt, nu moet je hem nog instellen op de oproep.

Stap 5

Start het iTunes-programma dat is gedownload van internet. Sluit de iPhone aan op de pc. Ga in het linkermenu van het programma naar het gedeelte "Ringtones". Navigeer naar de gewenste muziek door Bestand toevoegen aan bibliotheek te kiezen in het menu Bestand. Daarna verschijnt het bestand met de melodie in de lijst met beltonen van het programma. Ga naar het menu "Apparaten" en schakel synchronisatie in door "Alle beltonen" te selecteren. Je favoriete ringtone is nu gedownload naar je iPhone. Om het te installeren, gaat u naar de geluidsinstellingen en stelt u het in door eenvoudig met uw vinger op de naam van de beltoon te drukken.

Aanbevolen: