Hoe "Light Internet" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Light Internet" Uit Te Schakelen
Hoe "Light Internet" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Light Internet" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Norton Safe Web 2024, Mei
Anonim

De dienst "Light Internet" van het bedrijf Megafon biedt aan om voor relatief weinig geld gebruik te maken van internettoegang. Komt u een beter aanbod tegen, dan kunt u deze dienst eenvoudig deactiveren.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

Noodzakelijk

SIM-kaart van het bedrijf Megafon

instructies:

Stap 1

Onder het grote aantal tariefplannen dat Megafon biedt, kunt u degene kiezen die niet alleen geschikt is om te bellen, maar ook om toegang te krijgen tot internet. En natuurlijk is een belangrijk criterium bij het kiezen de lage kosten van het aanbieden van communicatiediensten. Vandaag bieden de managers van het bedrijf hun klanten een extra optie "Easy Internet" aan de tarieven.

Stap 2

Bij gebruik van deze dienst variëren de kosten van GPRS-verkeer van 49 kopeken (van 0 tot 9 uur op weekdagen) tot twee roebel (van 9 tot 24 uur op weekdagen en 24 uur per dag in het weekend) per megabyte. Elke dag wordt bij gebruik van het "Light Internet" een abonnementsgeld van 1 roebel en 99 kopeken in rekening gebracht van uw rekening. Aan- en afkoppelen van de dienst is gratis. U kunt altijd meer gedetailleerde informatie krijgen bij elk Megafon-servicecentrum.

Stap 3

Er zijn verschillende manieren om deze optie uit te schakelen. Een daarvan is om het commando "sterretje" - 105 - "sterretje" - 65 - "pond" te typen en vervolgens op de knop "oproep verzenden" te drukken. Een andere mogelijkheid is om een bericht zonder sms te sturen naar het nummer 000105650. Als dit niet helpt, bel dan 0505 en volg de instructies van de autoinformer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten van de technische ondersteuningsdienst, hiervoor belt u 0500 vanaf uw mobiele telefoon. Het versturen van sms-berichten en het contacteren van de operator is gratis.

Stap 4

Misschien is de meest effectieve manier om deze optie uit te schakelen, contact op te nemen met een van de dichtstbijzijnde Megafon-vestigingen of met de mobiele salon van een officiële dealer van dit bedrijf. Houd er echter rekening mee dat u in dit geval mogelijk wordt gevraagd om documenten die uw identiteit bewijzen en een contract voor een simkaart. Het uitschakelen van deze optie kost meestal niet veel tijd, u zult veel meer tijd besteden aan het invullen van een aanvraag met de vereiste om deze procedure te voltooien.

Aanbevolen: