Hoe De MTS "Limit"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS "Limit"-service Uit Te Schakelen
Hoe De MTS "Limit"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De MTS "Limit"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De MTS
Video: HOW TO GET RID OF SCREEN TIME *IT WORKED*(on ios) 2024, April
Anonim

Het mobiele communicatiebedrijf MTS biedt zijn klanten ten minste drie maanden ervaring met het gebruik van de diensten van deze operator, een positief saldo en de voorwaarde om hun persoonlijke account de afgelopen 90 dagen aan te vullen met ten minste 300 roebel, de optie "Op volledig vertrouwen ".

Hoe de MTS-service uit te schakelen?
Hoe de MTS-service uit te schakelen?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - MTS vertegenwoordigingskantoor;
  • - paspoort

instructies:

Stap 1

De service "On Full Trust" van MTS is gratis. Hiermee kunt u vrij blijven communiceren, zelfs met een minuswaarde van uw persoonlijke account, totdat het saldo minus 300 roebel is. Na 6 maanden gebruik te hebben gemaakt van deze optie, wordt uw limiet verhoogd tot 50% van het totaal aan communicatiediensten.

Stap 2

Om deze MTS-service te annuleren, belt u het volgende USSD-verzoek vanaf uw mobiele telefoon: "* 111 * 32 #" en drukt u op de belknop. Ga vervolgens te werk volgens de instructies van het systeem.

Stap 3

Gebruik de mogelijkheden van de "Service Guide" van het MTS-bedrijf om de service "Op volledig vertrouwen" te weigeren. Ga hiervoor naar de officiële website van de operator, selecteer uw regio en volg de link "Servicegids". Doorloop de autorisatiefase in het systeem (of vraag een wachtwoord aan) en voer in het geopende venster de sectie in: "Services verbinden en loskoppelen". Selecteer de juiste service en klik op de knop "Uitschakelen".

Stap 4

Bel het 24-uursnummer van de MTS-informatie- en referentieservice 0890 en volg de aanwijzingen van het geautomatiseerde menu om de service "Op volledig vertrouwen" te deactiveren. Bovendien kunt u contact opnemen met de exploitant van de service en hem de door u verstrekte paspoortgegevens vertellen bij het sluiten van een servicecontract, om hulp vragen om deze service uit te schakelen.

Stap 5

Bezoek de dichtstbijzijnde gsm-showroom van het bedrijf MTS en neem uw paspoort mee. De locatie van de vertegenwoordigingskantoren van het bedrijf is te vinden op de officiële website van de provider door uw regio te selecteren en op de tabbladen: "Help en service" en "Salons-Stores" te klikken. Als u om wat voor reden dan ook niet persoonlijk naar het MTS-kantoor kunt komen, kan uw vertegenwoordiger, die een notariële volmacht heeft, dit voor u doen.

Aanbevolen: