Hoe De Service-megafoon "live Saldo" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service-megafoon "live Saldo" Uit Te Schakelen
Hoe De Service-megafoon "live Saldo" Uit Te Schakelen
Anonim

Het is geen geheim dat mobiele operators hun abonnees vaak gratis aanbieden om de nieuwe dienst te gebruiken, en na korte tijd gaan ze abonnementskosten in rekening brengen. De Live Balance-service van MegaFon is geen uitzondering. De service wordt twee weken gratis aangeboden, en dan hebben velen de neiging om het uit te schakelen. Laten we eens kijken hoe het te doen.

Onderhoud
Onderhoud

instructies:

Stap 1

U kunt de Live Balance-service deactiveren, net als vele andere services in MegaFon, via het Service-Guide zelfbedieningssysteem op de officiële MegaFon-website op www.megafon.ru. Om in te loggen heeft u een wachtwoord nodig, dat u kunt verkrijgen met het servicecommando. Kies * 105 * 00 # vanaf uw mobiele telefoon en druk op de beltoets. U ontvangt een sms met een wachtwoord om toegang te krijgen tot de Servicegids

Stap 2

Als u niet gewend bent om diensten via internet te beheren, kiest u gewoon * 134 * 2 # op uw mobiele telefoon en drukt u op de beltoets. De service wordt onmiddellijk uitgeschakeld.

Stap 3

U kunt de "live balance"-service ook deactiveren door 0500 te bellen naar de MegaFon-abonneeservice. Wees in dit geval klaar om de operator uw paspoortgegevens te verstrekken.

Aanbevolen: