Hoe Services Van De Operator "Beeline" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Services Van De Operator "Beeline" Uit Te Schakelen
Hoe Services Van De Operator "Beeline" Uit Te Schakelen

Video: Hoe Services Van De Operator "Beeline" Uit Te Schakelen

Video: Hoe Services Van De Operator
Video: Как отключить обучающие курсы 9098, 9840, 9042 на Билайне 2024, April
Anonim

Vaak worden mobiele gebruikers geconfronteerd met geconnecteerde betaalde diensten, en soms gebeurt dit voor de abonnees zelf vrij onverwachts. Vandaag zullen we leren wat te doen met de betaalde diensten van Beeline.

Hoe services van de operator "Beeline" uit te schakelen
Hoe services van de operator "Beeline" uit te schakelen

Hoe u de aangesloten diensten op "Beeline" kunt vinden

Vaak komt de eigenaar van de telefoon bij toeval in aanraking met betaalde diensten als hij merkt dat mobiele communicatie extra kosten met zich meebrengt. Als het maandelijkse abonnementsgeld op tijd door jou is betaald, en er staat om de een of andere reden een min op het saldo, dan is de kans groot dat ook jij de trotse bezitter bent geworden van een betaald abonnement.

Tegelijkertijd zijn veel betaalde diensten van operators een handig ding dat tijd bespaart en u in staat stelt geavanceerde mobiele communicatiemogelijkheden te gebruiken. Het is belangrijk om te bepalen welke diensten waarvoor betaald moet worden aangesloten zijn, en weigeren als ze niet nuttig voor je zijn.

Hiervoor kunt u contact opnemen met de mobiele salon van Beeline en de beheerder om hulp vragen. Deze optie is ideaal als u geen mobiel kantoor gebruikt. Maar zorg ervoor dat de manager uw vraag begrijpt. Om geen tijd te verspillen aan het bezoeken van de communicatiesalon, kunt u de technische ondersteuningsdienst bellen. Het nummer voor Beeline-abonnees is 0611. Maar er is één waarschuwing: alle ondersteuningsoperators kunnen bezig zijn met andere gebruikers van de gekozen service en u zult lang moeten wachten op de communicatielijn. U kunt ook naar uw persoonlijke account op de Beeline-website gaan en daar informatie vinden over betaalde abonnementen.

Ten slotte kunt u via sms informatie krijgen over diensten door een verzoek te sturen: * 110 * 09 # (zonder spaties, na een combinatie van cijfers, drukt u op de knop "groene buis"). U ontvangt van de operator een lijst met aangesloten diensten.

Hoe u Beeline-services op uw telefoon zelf kunt uitschakelen

Beeld
Beeld

Niet iedereen heeft de tijd en gelegenheid om naar de communicatiesalon te gaan en tijd te besteden aan niet altijd productieve communicatie met de manager. In dit geval moet u de betaalde opties zelf uitschakelen.

De eenvoudigste manier is hetzelfde "Persoonlijke account", maar niet alle eigenaren van mobiele telefoons gebruiken het. In dit geval moet u eerst uitzoeken welke services zijn verbonden met behulp van de hierboven beschreven sms-opdracht en vervolgens elke service afzonderlijk uitschakelen met andere opdrachten. Hieronder vertellen we je over de meest populaire nummers voor ontkoppeling.

Hoe de service "Er is een contact" op "Beeline" uit te schakelen

Deze service is handig voor degenen die altijd in contact moeten zijn, bijvoorbeeld over zakelijke kwesties. Als uw telefoon om de een of andere reden plotseling wordt uitgeschakeld (de batterij is leeg, u heeft een dringende vergadering en u hebt de telefoon zelf uitgezet zodat u niet wordt afgeleid), ontvangt de persoon die u niet bereikt een bericht een bericht dat u online bent en beschikbaar bent om te bellen zodra uw telefoon wordt ingeschakeld. Hierdoor kunnen andere abonnees u snel terugbellen.

Omdat er een vergoeding voor de service is, heeft niet iedereen er baat bij, en soms is het beter om het te weigeren. * 110 * 4020 # (geen spaties, "groene buis" na) - een korte opdracht om de verbinding met deze optie "Beeline" te verbreken.

Hoe de "Wees op de hoogte"-service op "Beeline" uit te schakelen

Deze service helpt bij het beheren van de informatie over inkomende oproepen als de abonnee om de een of andere reden niet online was (bijvoorbeeld als de telefoon was onderbroken). Alle gegevens over de bellers, over de tijd, over de linker spraakberichten zijn bij de servicegebruiker zodra de telefoon het netwerk ontvangt. Handig voor degenen die vaak belangrijke inkomende oproepen moeten ontvangen (freelancers, zakenmensen, journalisten en andere beroepen met een breed scala aan contacten).

U kunt de dienst deactiveren met het commando * 110 * 400 # (geen spaties, "groene buis" erna).

Hoe de "Mood"-service op "Beeline" uit te schakelen

Deze operator heeft de service "Mood 2", evenals "Mobiele stemming", die veel gebruikers verwarren. Om de eerste te annuleren, stuurt u de opdracht STOP of STOP naar 9588. De tweede kan worden uitgeschakeld door het ondersteuningsnummer te bellen: 0684 210 153, 0684 211 658. In geval van problemen met het verbreken van de verbinding, moet u contact opnemen met de technische ondersteuning en het probleem bespreken met de operator, die een manier zal vinden om onnodige abonnementen te verwijderen.

Aanbevolen: