Hoe "Zorgen Internet" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Zorgen Internet" Uit Te Schakelen
Hoe "Zorgen Internet" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Zorgen Internet" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Paypal preapproved payment: How to cancel paypal payments 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Beeline" biedt de dienst "Zorgeloos internet" aan voor zijn abonnees. De essentie ervan ligt in het feit dat elke persoon die is aangesloten op deze optie en meer dan 5 MB aan verkeer per dag downloadt, tot het einde van de dag onbeperkte internettoegang gebruikt. De kosten van 1 MB zijn afhankelijk van het door de klant gekozen tarief.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - kantoor van de firma "Beeline".

instructies:

Stap 1

De dienst "Zorgeloos internet" werkt zowel in het thuisnetwerk als bij intranet-roaming. Het werkt niet in nationale en internationale roaming. De dienst is beschikbaar voor abonnees met een prepaid betalingssysteem. Deze dienst is niet beschikbaar voor tariefplannen met USB-modems.

Stap 2

Voor het deactiveren van deze dienst belt u: 067407170. Houd er rekening mee dat u de dienst “Zorgeloos Internet” pas een maand nadat u deze heeft opgezegd weer kunt activeren.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de service "Zorgeloos internet" alleen geldig is bij gebruik van de volgende toegangspunten: wap.beeline.ru en internet.beeline.ru. De optie "Zorgeloos internetten" kan niet worden gecombineerd met andere diensten die korting geven op internetverkeer. Deze diensten omvatten: "Onbeperkt internet op de telefoon", "Onbeperkt surfen met Opera mini", "Nacht onbeperkt internet", "50% van het internet gratis", "Nacht WAP", "Super Internet", "Onbeperkt voor een dag", "GPRS-korting", "Onbeperkt 1/3/5/10 GB". Als u de optie "Zorgeloos internet" activeert, worden bovenstaande diensten automatisch gedeactiveerd. Wanneer u verbinding maakt met een van deze services, wordt "Zorgeloos internet" automatisch verbroken.

Stap 4

Als u bovendien de service "Zorgeloos internet" van het mobiele bedrijf "Beeline" wilt uitschakelen, belt u de informatieservice van het systeem 0611 en volgt u de instructies. Maak je klaar om je paspoort of andere persoonlijke gegevens die je aan de telecomoperator hebt verstrekt bij het afsluiten van een servicecontract te noemen.

Stap 5

U kunt de verbinding met deze dienst ook verbreken bij het vertegenwoordigingskantoor van het mobiele bedrijf Beeline. Laat je paspoort zien en vraag een salonspecialist om je te helpen je probleem op te lossen.

Aanbevolen: