Hoe De Optie "Onbeperkt Internet" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Optie "Onbeperkt Internet" Uit Te Schakelen
Hoe De Optie "Onbeperkt Internet" Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Optie "Onbeperkt Internet" Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Optie
Video: Cara Menghilangkan INTERNET POSITIF di Hp Android No Apl Tambahan 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon", die liever met vrienden communiceren via het mobiele internet, kunnen de service "Onbeperkt internet" activeren. Door een van de aangeboden pakketten te kiezen, heeft u de mogelijkheid om op elk moment en in elke hoeveelheid verkeer te gebruiken, waarvoor u slechts een klein maandelijks bedrag betaalt. Als u de service wilt deactiveren, kunt u dat zelf doen.

Een optie uitschakelen?
Een optie uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Deactiveer de service "Onbeperkt internet" met behulp van het zelfbedieningssysteem. Gebruik hiervoor de internetverbinding. Ga naar de officiële website van de mobiele operator "Megafon". Selecteer in het veld op het bovenste paneel uw regio in de vervolgkeuzelijst. Klik dan op de link "Servicegids".

Stap 2

Als u geen wachtwoord hebt om toegang te krijgen tot het systeem, vraag er dan een aan. Om dit te doen, belt u * 105 * 00 # op uw mobiele telefoon. Wacht op een antwoordbericht van de operator met een individueel wachtwoord. Voer het en het telefoonnummer in de daarvoor bestemde vakken in.

Stap 3

Eenmaal op de pagina van uw persoonlijke account, selecteert u het gedeelte "Diensten en tarieven" in het menu en vervolgens - "Tariefopties wijzigen". Zoek de optie "Onbeperkt internet", schakel het selectievakje uit en sla de wijzigingen op. Houd er rekening mee dat als de service wordt geannuleerd, deze wordt gedeactiveerd op de laatste dag van de betaalde periode.

Stap 4

Schakel de service uit met de opdracht USSD. De code is afhankelijk van het pakket dat je hebt aangesloten. Als u Basic gebruikt, kiest u * 236 * 1 * 0 #. Als u een gebruiker bent van het pakket "Optimal", deactiveert u de service door * 236 * 2 * 0 # te kiezen. Voor het "Progressive" pakket is de volgende opdracht ingesteld om uit te schakelen: * 236 * 3 * 0 #, en voor "Maximum" - * 236 * 4 * 0 #. Nadat u de opdracht hebt ingevoerd, wordt er een sms-bericht naar uw telefoon verzonden met de resultaten van de uitgevoerde bewerking.

Stap 5

Als je vragen hebt of je kunt de service niet zelf uitschakelen, neem dan contact op met de specialisten voor hulp. Om dit te doen, belt u vanaf uw telefoon het nummer van het contactcentrum - 0500, wacht u tot de operator antwoordt of volgt u de instructies van de autoinformer. U kunt ook contact opnemen met het kantoor van het mobiele bedrijf of dealers. Ontdek de adressen van Megafon OJSC vertegenwoordigingen door te bellen naar 0500 of op de officiële website van het bedrijf.

Aanbevolen: