Internet Instellen Op Het SmartS-netwerk Op Samsung

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Het SmartS-netwerk Op Samsung
Internet Instellen Op Het SmartS-netwerk Op Samsung

Video: Internet Instellen Op Het SmartS-netwerk Op Samsung

Video: Internet Instellen Op Het SmartS-netwerk Op Samsung
Video: Samsung Smart TV: How to Connect to Internet WiFi (Wireless or Wired) 2024, Mei
Anonim

In mobiele telefoons van Samsung wordt internet geconfigureerd door informatie in verbindingsprofielen in te voeren. U kunt de instellingen zelf naar de gewenste instellingen wijzigen of bij de operator bestellen.

Internet instellen op het SmartS-netwerk op Samsung
Internet instellen op het SmartS-netwerk op Samsung

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de GPRS-internetservice voor uw nummer is geactiveerd, hiervoor kiest u het verzoek door * 109 # te kiezen. Meestal is het standaard verbonden bij het registreren van een abonnee. Als u niet weet hoe u het USSD-verzoeksysteem moet gebruiken, neem dan contact op met de technische ondersteuning door te bellen naar 111 of een ander nummer dat in de documenten wordt vermeld bij het registreren van een simkaart. Het aantal kan variëren, afhankelijk van uw regio. U kunt de operator ook vragen om automatische internetinstellingen naar uw nummer te sturen.

Stap 2

Ga vanuit het menu van je Samsung-telefoon naar de profielinstellingen voor de internetverbinding. U ziet verschillende posities, sommige hebben mogelijk al internetinstellingen van andere operators. Afhankelijk van het apparaatmodel zijn de instellingen toegankelijk via het eigenschappenmenu van de telefoonverbinding. Selecteer een verbindingsprofiel dat niet wordt ingenomen door de instellingen en noem het "SMARTS Internet". Geef de waarde internet.smarts.ru op in het toegangspunt, laat de velden voor login en wachtwoord leeg.

Stap 3

Klik op uw profiel om het te markeren, open het contextmenu en stel het indien nodig in als de standaardverbinding. Start uw mobiele telefoon opnieuw op om de internetinstellingen te activeren.

Stap 4

U kunt ook een alternatieve manier gebruiken om de internetinstellingen van de SMARTS-operator op te halen, bijvoorbeeld wanneer u een sms-bericht naar 123 verzendt, ontvangt u een automatisch antwoord op uw bericht met de WAP-, GPRS- en MMS-instellingen. Kies onder hen de GPRS-instelling en pas deze toe als een profiel voor de standaardverbinding, terwijl u het wachtwoord 0000 gebruikt.

Stap 5

Houd er rekening mee dat internettoegang ook beschikbaar is via WAP, maar u moet dit niet doen als u verbinding kunt maken via een internetprofiel.

Aanbevolen: