Instructies Voor De Operator Voor Het Instellen Van Details

Inhoudsopgave:

Instructies Voor De Operator Voor Het Instellen Van Details
Instructies Voor De Operator Voor Het Instellen Van Details

Video: Instructies Voor De Operator Voor Het Instellen Van Details

Video: Instructies Voor De Operator Voor Het Instellen Van Details
Video: MStream, open source, and self hosted music streaming with jukebox mode and more! 2024, April
Anonim

Als een abonnee van een grote telecomoperator op de hoogte moet zijn van uitgaande oproepen of andere informatie over het account wil krijgen, kan hij een dienst bestellen met de naam "Detailing".

Instructies voor de operator voor het instellen van details
Instructies voor de operator voor het instellen van details

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - contract voor de levering van communicatiediensten;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Een klant van "Megafon" kan contact opnemen met elke communicatiesalon of kantoor van het bedrijf om de details te koppelen. Tegelijkertijd moet u echter een overeenkomst met de operator voor de levering van communicatiediensten en een paspoort meenemen. Daarnaast is het bestellen van een service mogelijk via het Service Guide servicesysteem. Het is gemakkelijk te vinden op de officiële website van het bedrijf (ga naar de hoofdpagina en klik op de bijbehorende kolom aan de linkerkant). Houd er rekening mee dat het detailleren van een account niet alleen het verkrijgen van informatie over uitgaande oproepen inhoudt, maar ook over inkomende oproepen, het tijdstip waarop ze zijn gemaakt, de datum van verzending van sms-berichten en nog veel meer.

Stap 2

Een abonnee van het MTS-netwerk zal ook de nodige service kunnen bestellen, maar deze moet eerst worden geactiveerd. Hiervoor heeft hij het USSD-verzoeknummer * 111 * 551 # nodig. Er is ook een alternatief - het verzenden van een sms met de code 551 naar het korte nummer 1771. De operator biedt ook de Mobile Portal-service. Om de details op uw mobiele telefoon te krijgen, gebruikt u het USSD-commando * 111 * 556 # of stuurt u een sms met de tekst 556 naar het opgegeven nummer 1771. De operator brengt geen kosten in rekening voor het aansluiten van de dienst. Met MTS kunt u niet alleen informatie krijgen over uitgaande oproepen, maar ook over alle andere acties die de afgelopen drie dagen met een mobiele telefoon zijn gedaan. De enige uitzondering is het wijzigen van het tariefplan en het activeren of deactiveren van verschillende diensten.

Stap 3

Klanten van het bedrijf "Beeline" kunnen niet alleen informatie krijgen over uitgaande en inkomende oproepen, maar ook over de duur van de oproepen, hun type (bijvoorbeeld dienst, stad of mobiel), het tijdstip van ontvangst en verzending van sms-berichten. Abonnees van het vooruitbetalingssysteem kunnen details bestellen door de officiële website van "Beeline" te bezoeken of door een overeenkomstige aanvraag te sturen naar het faxnummer (495) 974-5996. Let op het e-mailadres [email protected], waarnaar de aanvraag kan worden gestuurd. De kosten voor het activeren van de service kunnen variëren van 30 tot 60 roebel.

Stap 4

Klanten van het kredietsysteem kunnen zowel op de website van het bedrijf als bij elk van de Beeline-kantoren een bestelling plaatsen. De verbinding kost de abonnee tot 60 roebel (controleer de exacte kosten bij de operator).

Aanbevolen: