Internet Instellen In Het MTS Oekraïne-netwerkTS

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In Het MTS Oekraïne-netwerkTS
Internet Instellen In Het MTS Oekraïne-netwerkTS

Video: Internet Instellen In Het MTS Oekraïne-netwerkTS

Video: Internet Instellen In Het MTS Oekraïne-netwerkTS
Video: Настройка интернет МТС Украина 2024, Mei
Anonim

MTS-instellingen voor het netwerk in Oekraïne zijn hetzelfde voor alle telefoons. Om de benodigde parameters in te voeren, moet u de nodige instellingen maken in de verbindingsopties van uw mobiele apparaat, als de benodigde parameters niet zijn geactiveerd nadat de SIM-kaart in de telefoon is geplaatst.

Internet instellen in het MTS Oekraïne-netwerkTS
Internet instellen in het MTS Oekraïne-netwerkTS

instructies:

Stap 1

Installeer de MTS-simkaart in de sleuf van uw apparaat. Schakel daarna het apparaat in en wacht tot het telefoonsysteem volledig is geladen en het netwerk is gedetecteerd. Klik vervolgens op het pictogram "Internet" of "Browser" in het menu van uw apparaat. Probeer een webpagina te laden door het adres van een internetbron op het scherm in te voeren.

Stap 2

Als de instellingen automatisch zijn geactiveerd na het installeren van de kaart, ziet u de vereiste webpagina. Als de internetinstelling niet is geactiveerd, moet u de vereiste parameters handmatig opgeven.

Stap 3

Ga naar het menu "Instellingen" - "Toegangspunt" ("Mobiele netwerken") van het apparaat. Selecteer in de lijst met aangeboden verbindingen MTS en klik op "Activeren" en start vervolgens het apparaat opnieuw op om de instellingen toe te passen. Probeer de browser opnieuw te starten om op internet te surfen en voer het gewenste internetadres in. Als alle acties correct zijn uitgevoerd, verschijnt de vereiste resource op het scherm.

Stap 4

Als er geen MTS-instelling is in het menu van de machine, voeg dan een nieuw toegangspunt toe. Klik hiervoor op "Toevoegen". Geef in de velden die voor het invullen worden aangeboden de relevante gegevens aan. Voer voor het veld "Verbindingsnaam" een willekeurige naam voor het netwerk in. Geef in het veld "Access Point Name" (APN) de internetparameter op. De velden Gebruikersnaam en Wachtwoord kunnen leeg worden gelaten. Schakel indien nodig de vraag om een wachtwoord in te voeren uit in de regel "Bevestig wachtwoord". Het IP-adres en DNS kunnen ook leeg worden gelaten.

Stap 5

Sla de wijzigingen op en activeer het nieuw gemaakte toegangspunt door in het telefoonmenu op "Activeren" te klikken. Start uw apparaat opnieuw op en probeer toegang te krijgen tot internet via de browser van uw telefoon.

Aanbevolen: