Internet Instellen In Het Megafon Caucasus-netwerkuca

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In Het Megafon Caucasus-netwerkuca
Internet Instellen In Het Megafon Caucasus-netwerkuca

Video: Internet Instellen In Het Megafon Caucasus-netwerkuca

Video: Internet Instellen In Het Megafon Caucasus-netwerkuca
Video: Как настроить точку доступа в интернет на МегаФон для Android устройств 2024, Mei
Anonim

Een moderne mobiele telefoon is niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een reeks noodzakelijke apparaten: een organizer, een camera, een muziekspeler, een voicerecorder en vele andere. Een moderne telefoon is moeilijk voorstelbaar zonder internettoegang en een e-mailclient.

Internet instellen in het Megafon Caucasus-netwerkuca
Internet instellen in het Megafon Caucasus-netwerkuca

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - SIM-kaart "Megafon".

instructies:

Stap 1

Wap-toegangsinstellingen instellen. Ga hiervoor naar de telefoonparameters en selecteer Wap-instellingen, stel wap.megawap.ru in als startpagina, voer Gsm-gegevens in het veld "Toegang via" in. Voer in het veld "Gateway-adres" 10.10.1.2 in en selecteer "Normaal" als autorisatiewaarde.

Stap 2

Gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken Wap. Stel het sessietype in op "Tijdelijk", voer het nummer +79262909200 in. Stel de maximale snelheid in op 9600, selecteer het oproeptype ISDN v.110. Sla de Megafon Wap-Internet instellingen op en verlaat het menu.

Stap 3

Selecteer het item GPRS-internetinstellingen. Als je een Sony Ericsson-telefoon hebt, maak dan een internetverbindingsprofiel van Megafon aan met de volgende parameters: profielnaam - Megafon Gprs Internet, verbinding via Nieuw account, naam - Megafon GPRS-Internet. Voer het internet.kvk-toegangspunt in, laat de velden "Naam" en "Wachtwoord" leeg, sla op. Selecteer vervolgens de gemaakte in de internetprofielen.

Stap 4

Stel de internetinstellingen voor Megafon-Kaukasus in voor uw Nokia-telefoon. Selecteer "Menu", dan "Instellingen" - "Configuratie", dan "Persoonlijke configuratie-instellingen". Voeg in dit menu een nieuw account toe met de naam Megafon GPRS-Internet. Voer internet.kvk in als ingangspunt.

Stap 5

Laat de gebruikersnaam en het wachtwoord leeg. Selecteer in het veld "Datafeed" "Packet Data". Laat de optie "Proxy" uitgeschakeld. Selecteer het verificatietype "Normaal". Sluit terug totdat u het profiel ziet dat u hebt gemaakt. Klik op "Opties" en selecteer "Inschakelen" om de gemaakte internetverbinding in het "Megafon"-netwerk te activeren.

Stap 6

Internet instellen op Nokia-smartphones. Selecteer hiervoor het menu "Internet", "Functies", "Instellingen". Maak vervolgens een nieuw toegangspunt aan: verbindingsnaam - Megafon GPRS-Internet, datakanaal - Gprs, puntnaam - internet.kvk. Laat de velden "Naam" en "Wachtwoord" leeg.

Stap 7

Druk op "Opties", selecteer vervolgens "Geavanceerde opties", stel het telefoonadres in op "Automatisch", selecteer het proxyserveradres "Nee". Voer het proxypoortnummer 0 in. Selecteer het toegangspunt dat u in de vorige stap hebt gemaakt. Sla de ingevoerde instellingen op.

Aanbevolen: