Een Telefoon Opnieuw Registreren

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Opnieuw Registreren
Een Telefoon Opnieuw Registreren

Video: Een Telefoon Opnieuw Registreren

Video: Een Telefoon Opnieuw Registreren
Video: Uw printer op HP Connected registreren 2024, Mei
Anonim

Elk telefoonnummer kan opnieuw worden geregistreerd bij een andere eigenaar. Lees meer over de vereiste documenten in de kantoren van uw telefoonmaatschappij of op de officiële website van de serviceprovider. Houd er rekening mee dat in dit geval documenten van alle deelnemers aan de herregistratieprocedure vereist zijn.

Een telefoon opnieuw registreren
Een telefoon opnieuw registreren

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - andere documenten afhankelijk van het type kamer.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de abonneeafdeling van uw mobiele netwerkoperator om het contract voor een andere naam te verlengen. In dit geval is bij herregistratie de aanwezigheid van de huidige eigenaar van het nummer en de persoon aan wie de verdere registratie zal plaatsvinden vereist.

Stap 2

U moet ook een paspoort of een ander document hebben dat uw identiteit bewijst in overeenstemming met de wetten van het land waarin u het nummer hebt geregistreerd. Als de eigenaar van het nummer niet kan verschijnen op het servicekantoor van de stad waarin u zich bevindt, lees dan meer over de mogelijkheid om hen de relevante documenten te verstrekken aan een ander filiaal van het bedrijf, afhankelijk van de locatie.

Stap 3

Als u uw stadstelefoonnummer opnieuw wilt uitgeven, neemt u contact op met uw telefoonmaatschappij met een aanvraag voor heruitgifte. Tevens dient u bij de aanvraag het volgende pakket documenten te overleggen: een paspoort, een eigendomsbewijs voor elke deelnemer uit het winkelcentrum, een attest van de dienst huisvesting over de op dit adres ingeschreven personen, een conformiteitsattest van uw telefoon set met gevestigde normen of gewoon het kentekenbewijs, dat bij de aankoop in het pakket is inbegrepen.

Stap 4

U moet ook documenten overleggen die de betaling voor de nummerherregistratieservice bevestigen. Het bedrag kan variëren, afhankelijk van de regio en het bedrijf dat u bedient. Lees meer over de volledige set documenten en over wijzigingen in de procedure voor het opnieuw registreren van een nummer bij de kantoren van de stadstelefooncentrale die u bedient of een andere telefoonmaatschappij die u bedient.

Stap 5

Neem in geval van overlijden van de eigenaar van het telefoonnummer contact op met de operator met een verklaring over de beëindiging van de dienstverlening of voor verdere herregistratie van het nummer, indien beschikbaar. Neem bij overlijden van de eigenaar van het GTS-nummer ook contact op met het kantoor van het bedrijf. In beide gevallen is het noodzakelijk om kopieën te overleggen van documenten die het overlijden van de eigenaar van de kamer bevestigen.

Aanbevolen: