Een Simkaart Opnieuw Registreren

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Opnieuw Registreren
Een Simkaart Opnieuw Registreren

Video: Een Simkaart Opnieuw Registreren

Video: Een Simkaart Opnieuw Registreren
Video: Hoe plaats je een simkaart? | Belsimpel Legt Uit 2024, Mei
Anonim

U kunt elke simkaart, ongeacht de operator, opnieuw registreren voor een andere eigenaar, evenals elke vaste telefoon. U kunt meer te weten komen over de documenten die nodig zijn om deze operatie uit te voeren bij de verkoopkantoren van uw mobiele (of andere) communicatie-operator of op zijn officiële website. Houd er rekening mee dat in dit geval documenten van zowel de huidige als de vermeende eigenaar van de simkaart (vaste telefoon) nodig zijn.

Een simkaart opnieuw registreren
Een simkaart opnieuw registreren

Noodzakelijk

  • - paspoort van de huidige en toekomstige eigenaren van de simkaart (vaste telefoon);
  • - eventueel andere documenten.

instructies:

Stap 1

Kom naar de abonneeafdeling van de mobiele operator die u bedient om het contract voor een andere persoon te verlengen. In dat geval moet u zowel uzelf als de persoon op wiens naam het contract voor communicatiediensten opnieuw wordt uitgegeven, aanwezig zijn.

Stap 2

De documenten moeten ook voor jullie beiden bij de hand zijn. Opgemerkt moet worden dat een paspoort wenselijk maar niet vereist is. Als u een ander document heeft dat uw identiteit als eigenaar van de simkaart bevestigt, werkt dit ook. Als de toekomstige eigenaar van het nummer de procedure voor het opnieuw uitgeven van een simkaart niet kan bijwonen (hij woont bijvoorbeeld in een andere stad), informeer dan over de mogelijkheid dat deze persoon een identiteitsbewijs kan verstrekken aan een ander filiaal van de mobiele operator.

Stap 3

Als u een vaste telefoon opnieuw wilt uitgeven, moet u contact opnemen met het telefoonbedrijf dat u bedient en een aanvraag voor heruitgifte indienen. Daarnaast moet u de volgende documenten bij u hebben: paspoorten en eigendomsbewijzen van elke deelnemer aan de procedure (afkomstig van het winkelcentrum), een attest van ingeschreven personen op dit adres (afgenomen van de dienst huisvesting). En vergeet ook niet het certificaat van overeenstemming met de normen van het apparaat dat u hebt geïnstalleerd of het technische paspoort, dat in het pakket van de telefoon moet worden opgenomen.

Stap 4

Bovendien hebt u documenten nodig die de betaling bevestigen voor de service van het opnieuw registreren van een telefoonnummer. Het bedrag varieert afhankelijk van het bedrijf dat u bedient en de regio waarin u woont. Voor meer informatie over een volledige lijst met vereiste documenten en de procedure voor het opnieuw registreren van een nummer, neemt u contact op met een van de kantoren van het telefoonbedrijf dat u van dienst is.

Stap 5

Neem bij overlijden van de eigenaar van de simkaart onverwijld contact op met de operator met een schriftelijke verklaring over de beëindiging van de levering van communicatiediensten. In dit geval heeft u ook de mogelijkheid om het nummer opnieuw uit te geven, maar dit moet worden gecontroleerd met de medewerkers van het bedrijf. Bij het overlijden van de eigenaar van de vaste telefoon moet u ook contact opnemen met het kantoor van het bedrijf dat u bedient. In beide gevallen is het verplicht om een kopie te bezorgen van de documenten die het overlijden van de eigenaar van de simkaart (vaste telefoon) bevestigen.

Aanbevolen: