Hoe Icq Op De Telefoon Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Op De Telefoon Te Registreren
Hoe Icq Op De Telefoon Te Registreren

Video: Hoe Icq Op De Telefoon Te Registreren

Video: Hoe Icq Op De Telefoon Te Registreren
Video: regsiter ICQ account bypass phone verifiy 2024, Mei
Anonim

De meeste gebruikers van personal computers of laptops communiceren met elkaar via icq. Maar het is zo dat het niet altijd mogelijk is om toegang te krijgen tot internet. Dat is wanneer de "ICQ" voor de telefoon te hulp kan komen, wat in de moderne tijd een zeer relevant en veelgevraagd programma is. Hoe icq registreren op uw mobiele telefoon?

Hoe icq op de telefoon te registreren
Hoe icq op de telefoon te registreren

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest gebruikelijke manier om icq naar een mobiele telefoon te downloaden, is door een pc te gebruiken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de gebruikelijke registratie in het systeem te doorlopen en icq te configureren. Breng het programma vervolgens over naar een mobiele telefoon vanaf een computer via Bluetooth, infraroodpoort of USB-kabel. Maar als je niet de mogelijkheid hebt om op de gebruikelijke manier verbinding te maken met internet, dan kun je icq vinden en downloaden naar je mobiele telefoon via wap op de officiële website van het programma. Wanneer u een mobiele client installeert, schakelt u wap uit en zet u GPRS - internet aan. Om icq naar uw mobiele telefoon te downloaden, moet u de link in uw mobiele browser invoeren https://icqphones.ru/jimm.jar en volg de instructies om de app te installeren en configureren

Stap 2

Om icq op uw telefoon te registreren, gaat u online vanaf uw mobiele telefoon en typt u in de browser het adres van de lichtgewicht versie van de Rambler-zoekmachine. Registreer een mailbox en u krijgt automatisch een uin-nummer.

Aanbevolen: