Een IPhone Registreren

Inhoudsopgave:

Een IPhone Registreren
Een IPhone Registreren

Video: Een IPhone Registreren

Video: Een IPhone Registreren
Video: How to Set Up iPhone 11 - Activation & Configuration Process 2024, Mei
Anonim

Gelukkige iPhone-bezitters, die oncontroleerbaar ernaar streven hun nieuwe "speelgoed" te vullen met allerlei applicaties, muziek en video's, worden geconfronteerd met de noodzaak om zich te registreren in de AppStore om volwaardige deelnemers aan de "wapenwedloop" te worden. De behoefte aan de beruchte creditcard stort bij veel gebruikers in enige verwarring. Maar het blijkt dat het veel belangrijker is om de nieuwste versie van de iTunes-speler en e-mail in een internationaal formaat (eindigend op com of net) te hebben. En dan is alles eenvoudig.

Een iPhone registreren
Een iPhone registreren

instructies:

Stap 1

Open iTunes, zoek het iTunes Store-pictogram en klik vervolgens op de App Store.

Stap 2

We selecteren ons land en vervolgens een eventuele gratis applicatie ("onverschillig" voor de aanwezigheid van een creditcard) en klikken op App ophalen.

Stap 3

Daarna gaan we ermee akkoord om uw account te registreren: "maak kennis met de licentieovereenkomst", voer vervolgens uw geldige e-mailadres in (met de eerder genoemde uitgang), wachtwoord en andere gevraagde gegevens (met behulp van transliteratie).

Stap 4

Het blijft om een betaalmethode te kiezen uit de aangeboden creditcards om uit te kiezen (als u er geen heeft, kiest u "Geen").

Stap 5

Nadat u hebt gewacht op de activeringsbevestiging die naar de opgegeven mailbox is verzonden, volgt u de link uit de brief en logt u in. Wanneer u om uw Apple ID wordt gevraagd, voert u het e-mailadres en wachtwoord in dat u tijdens de registratie hebt opgegeven.

Gedaan! Veel gratis apps staan nu tot uw dienst.

Aanbevolen: