Een Samsung-telefoon Opnieuw Opstarten

Inhoudsopgave:

Een Samsung-telefoon Opnieuw Opstarten
Een Samsung-telefoon Opnieuw Opstarten

Video: Een Samsung-telefoon Opnieuw Opstarten

Video: Een Samsung-telefoon Opnieuw Opstarten
Video: How To Reset Samsung Galaxy S8 - Hard Reset and Soft Reset 2024, Mei
Anonim

Om mobiele telefoons in te schakelen, uit te schakelen of opnieuw op te starten, zijn er speciale knoppen die tot een of ander resultaat leiden. Neem contact op met het servicecentrum in het geval van een probleem met de herstartfunctie van de telefoon.

Een Samsung-telefoon opnieuw opstarten
Een Samsung-telefoon opnieuw opstarten

Noodzakelijk

  • - firmwareprogramma;
  • - kabels;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Houd in de stand-bymodus van de telefoon de knop voor het opnieuw instellen van oproepen ingedrukt en de telefoon wordt uitgeschakeld. Houd daarna ook deze knop ingedrukt om hem in te schakelen. Ook hebben sommige modellen hiervoor speciaal ontworpen bedieningselementen, wanneer erop wordt gedrukt, verschijnt een menu voor afsluiten, herstarten, schakelen tussen modi en andere extra functies. Er zijn ook speciale servicecodes voor het opnieuw opstarten van Samsung-telefoons. Om de code te zien die overeenkomt met uw model, gebruikt u de combinatie * # 9998 * masterpwd #, ingevoerd in de standby-modus. Meestal wordt de servicecode * # 0040 # + groene knop gebruikt.

Stap 2

Neem bij een storing in uw mobiele apparaat met betrekking tot de aan-, uit- of herstartfuncties contact op met de specialisten van het servicecentrum voor hulp of voer zelf een flashing uit. Houd er rekening mee dat er onlangs een toename is geweest in de distributie van programma's voor het opnieuw opstarten van telefoons, waarbij het installatieprogramma bij het downloaden een mobiel telefoonnummer vereist als bescherming tegen spambots.

Stap 3

Installeer deze programma's in geen geval en voer bovendien niet het telefoonnummer in om door te gaan, zelfs niet als de downloadpagina beoordelingen van vermeende gebruikers bevat. Gebruik alleen officiële firmware die beschikbaar is op verschillende thematische bronnen voor Samsung-telefoons.

Stap 4

Voer ook een flits van uw mobiele telefoon uit voor het geval uw telefoon automatisch opnieuw opstart zonder uw opdracht. Sommige modellen hebben een speciale firmwarekabel nodig om deze bewerking uit te voeren, en sommige kunnen worden geflitst met behulp van een verwijderbaar opslagapparaat.

Stap 5

Leer meer over uw telefoon van meer ervaren gebruikers op thematische forums en sites. Controleer de gedownloade software op virussen en maak een back-up van uw telefoonboekbestanden en contactenlijst voordat u de software bijwerkt.

Aanbevolen: