Hoe Onderscheid Je Een Nep-Chinese Telefoon Van Een Echte?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Nep-Chinese Telefoon Van Een Echte?
Hoe Onderscheid Je Een Nep-Chinese Telefoon Van Een Echte?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Nep-Chinese Telefoon Van Een Echte?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Nep-Chinese Telefoon Van Een Echte?
Video: $180 Fake iPhone 12 Pro Max vs $1,599 12 Pro Max! (NEW) 2024, Mei
Anonim

De veelzijdigheid en complexiteit van het assembleren van moderne mobiele telefoons vormen geen belemmering voor Chinese ambachtslieden die alles kunnen namaken. Onthoud de belangrijkste onderscheidende kenmerken om te voorkomen dat u een duur mobiel apparaat koopt van een bekende leverancier, daadwerkelijk gemaakt in China.

Hoe onderscheid je een nep-Chinese telefoon van een echte?
Hoe onderscheid je een nep-Chinese telefoon van een echte?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Voordat u een nieuwe telefoon gaat kopen, raadpleegt u de officiële websites van de fabrikanten van mobiele apparaten en maakt u uzelf vertrouwd met hoe dit of dat apparaat eruitziet, noteert u de prijzen en kenmerken van de apparaten waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2

Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van mobiele Nokia-toestellen is hun gewicht. Daarom, als het gekochte apparaat van een populair Fins merk u verdacht gemakkelijk lijkt, staat u hoogstwaarschijnlijk voor een Chinese nep.

Stap 3

Let ook op de kwaliteit van het plastic. Knijp het hoesje in je hand, het breekbare materiaal is het bewijs dat deze telefoon uit een Chinese fabriek komt. Luister naar het geluid van de knoppen. Echte Nokia toestellen hebben een dof geluid.

Stap 4

Motorola is erg populair bij Chinese makers. Om de "kloon" van het origineel te onderscheiden, onderzoekt u de batterij van het mobiele apparaat. Als het nep is, is de telefoon dat ook. Richt de UV-straal op de glanzende sticker op het batterijoppervlak. Op de batterij, geproduceerd in de muren van de fabrieken van de verkoper, zijn gele strepen duidelijk zichtbaar onder ultraviolet licht.

Stap 5

Kijk naar de sticker op het verwijderbare achterpaneel. Vergelijk het aantal cijfers dat erop staat met het nummer op het originele apparaat. Als deze indicatoren verschillen, is de onderzochte mobiele telefoon nep.

Stap 6

Om telefoons van het Japans-Zweedse bedrijf Sony Ericsson te onderscheiden van een nep, let op het materiaal van de behuizing: onnatuurlijke tinten zijn niet kenmerkend voor het originele product. Opvouwbare modellen gemaakt in China hebben de neiging om te piepen wanneer ze worden geopend.

Stap 7

Kopieën van de iPhone zijn, net als het origineel, uitgerust met een touchscreen. Ze ondersteunen echter geen Multi-Touch-technologie, waarmee je bijvoorbeeld met je vingers in- of uitzoomt op een afbeelding. Houd er rekening mee dat de originele eenheid nooit met een stylus wordt verkocht.

Aanbevolen: