Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Neppe?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Neppe?
Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Neppe?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Neppe?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Echte IPhone Van Een Neppe?
Video: How To Spot A Fake iPhone 2024, April
Anonim

Zelfs als de iPhone XI al op de markt is, en er komt nog een XII en daarna, sommige mensen worden nog steeds, nee, nee, ze worden het slachtoffer van oplichters die nep-iPhones verkopen. Hoe onderscheid je een echte iPhone van een neppe?

Hoe onderscheid je een echte iPhone van een neppe?
Hoe onderscheid je een echte iPhone van een neppe?

Prijs

Het eerste dat u moet onthouden, zijn de kosten. Een originele iPhone van hoge kwaliteit zal niet goedkoop zijn. Daarom is het de moeite waard om dergelijke plaatsen te omzeilen in het geval dat appelproducten met ongelooflijke promoties worden verkocht of als ze een korting van 50 procent of meer hebben.

Om geen slachtoffer te worden van fraudeurs, kunt u zich wenden tot officiële en grote digitale technologiewinkels voor hulp, waar vervalsingen niet worden verkocht. U kunt zich concentreren op de prijskaartjes die er zijn. Nou, of je kunt kijken op de officiële Apple-website.

Software

Als in plaats van iOS een Android-systeem van welke versie dan ook op de telefoon is geïnstalleerd, duidt dit ook op nep. En het kan Android zijn met een thema a la iOS. Een van de eenvoudigste manieren die voor iedereen beschikbaar is om ervoor te zorgen dat een exemplaar in hun handen is, is door naar de AppStore te gaan. In het geval dat de gebruiker in plaats van de standaardwinkel de Play Market betreedt, suggereert dit dat het beter is om de telefoon terug te plaatsen.

Precies dezelfde regel is van toepassing op veel andere applicaties, waarvan de labels en namen verband lijken te houden met het mobiele besturingssysteem iOS, maar waarvan de "vulling" direct aangeeft dat de gebruiker een telefoon vasthoudt met een volgend Android-besturingssysteem.

Serienummer

Dit is ingewikkelder, maar de meest plausibele methode om het origineel van een vervalsing te onderscheiden. U moet het serienummer controleren. Neem hiervoor je smartphone mee en sla de link https://checkcoverage.apple.com/ru/ru/ op en ga naar de winkel.

De volgende stap is om naar de winkel te gaan, je favoriete Apple-telefoon te pakken en naar de basisinstellingen te gaan. Daar moet je naar de informatie over de telefoon en naar het serienummer gaan. Alleen het serienummer moet worden gezocht in de algemene database met serienummers op de website via de link. En om dit te doen, hoeft u alleen maar het serienummer in een speciale regel op de site in te voeren en dat is alles: als er een nummer is, is alles in orde, zo niet, dan is het beter om verder te gaan.

Uiterlijk

Het is belangrijk om speciale aandacht te besteden aan het lettertype van de inscripties die zich direct op de behuizing van de telefoon bevinden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen kalligrafische of spelfouten in de belettering staan.

De achterkant van de telefoon moet, afhankelijk van het model, zijn voorzien van het label "iPhone", het certificeringsmerk, het modelnummer en het land van herkomst.

Het is ook de moeite waard eraan te denken dat de behuizing van de vertegenwoordigers van Apple-telefoons niet kan worden verwijderd, dat wil zeggen dat je het nog steeds kunt verwijderen, maar hiervoor moet je een beetje met een schroevendraaier werken. Ook mag een telefoon van Apple geen stylussen, antennes, uitpuilende of niet-standaard knoppen, etc. hebben. Alleen een prettige en correcte ergonomische vorm waardoor de telefoon prettig in de hand ligt zonder uit te puilen.

Aanbevolen: