Hoe Onderscheid Je Een Nokia-telefoon Van Een Nep?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderscheid Je Een Nokia-telefoon Van Een Nep?
Hoe Onderscheid Je Een Nokia-telefoon Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Nokia-telefoon Van Een Nep?

Video: Hoe Onderscheid Je Een Nokia-telefoon Van Een Nep?
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Nokia worden steeds vaker nagemaakt. De belangrijkste indicator die argwaan wekt, moet de prijs van het apparaat zijn, die in de regel veel lager is dan de marktprijs.

Hoe onderscheid je een Nokia-telefoon van een nep?
Hoe onderscheid je een Nokia-telefoon van een nep?

instructies:

Stap 1

Ga naar de website www.nokia.com en vind het gedetailleerde gegevensblad voor uw model. Vergelijk de kenmerken vermeld in de beschrijving met de echte kenmerken van uw toestel. Controleer het interne geheugen, de kwaliteit van de opname en de schermresolutie. Meestal zijn deze indicatoren het helderste signaal dat uw telefoon nep is

Stap 2

Ga naar mobile-review.com. Hierop vindt u een gedetailleerd overzicht van uw model, met foto's en video's. Met deze bron kunt u een nauwkeurig beeld krijgen van hoe uw telefoon eruit zou moeten zien. U kunt ook de firmware van uw apparaat in meer detail inspecteren. Er mogen geen afwijkingen zijn. Anders is uw telefoon niet origineel.

Stap 3

Verwijder de achterkant van uw mobiel en verwijder voorzichtig de batterij. Naast de simkaart moeten er stickers zijn die aangeven dat de telefoon de RosTest heeft doorstaan en een communicatiecertificaat heeft. Het schrift erop mag niet besmeurd zijn en het papier moet glanzend zijn.

Stap 4

Naast het keurmerk zit een sticker met een serienummer, evenals een sticker met een IMEI-nummer. Noteer zorgvuldig het IMEI-nummer, vervang vervolgens de batterij en plaats het telefoonhoesje terug. Schakel uw mobiele apparaat in en voer vervolgens de combinatie in: * # 06 #. Op het scherm wordt het IMEI-nummer weergegeven dat in de firmware is opgenomen. Vergelijk het met die onder de batterij. Je kunt het ook vergelijken met het nummer op de doos. De afwezigheid van discrepanties in de nummers bevestigt de originaliteit van de telefoon.

Stap 5

Neem contact op met Nokia Care om er absoluut zeker van te zijn dat je telefoon geen nep is. Dit is 24 uur per dag technische ondersteuning voor eigenaren van mobiele Nokia-apparaten. Vind haar contacten op www.nokia.com - de officiële website van het bedrijf. Vertel hen uw IMEI-telefoonnummer en laat een verzoek achter om het te verifiëren.

Aanbevolen: