Een Bluetooth-headset Verbinden Met Sony Erickson

Inhoudsopgave:

Een Bluetooth-headset Verbinden Met Sony Erickson
Een Bluetooth-headset Verbinden Met Sony Erickson

Video: Een Bluetooth-headset Verbinden Met Sony Erickson

Video: Een Bluetooth-headset Verbinden Met Sony Erickson
Video: sony mw600 how to connect your mobile phone demo 2024, Mei
Anonim

Het draadloze Bluetooth-gegevensoverdrachtprotocol is het resultaat van actieve samenwerking en vruchtbaar werk van ontwikkelaars van verschillende grote bedrijven zoals Ericsson, IBM, Intel, Toshiba en Nokia. Momenteel onderzoeken al meer dan 4.000 bedrijven de nog niet bekendgemaakte mogelijkheden van deze technologie. Eigenaren van Sony Ericsson-telefoons kunnen optimaal profiteren van deze draadloze technologie. De beste plaats om te beginnen is echter door een Bluetooth-headset aan te sluiten.

Een bluetooth-headset verbinden met Sony Erickson
Een bluetooth-headset verbinden met Sony Erickson

instructies:

Stap 1

Laad de batterij van je telefoon op. Als dit niet mogelijk is, zorg er dan voor dat de batterijsensor meer dan 50% meet. De werking van de Bluetooth-module gaat gepaard met een hoger stroomverbruik, waardoor de Sony Ericsson mobiele telefoon iets sneller leeg raakt.

Stap 2

Zet je bluetooth-headset klaar. Schakel het niet in voordat u de Bluetooth-module in uw telefoon activeert. Het feit is dat de headset in een speciale modus wordt gedetecteerd en verschilt van de gebruikelijke "communicatie" tussen twee telefoons of een telefoon met een computer met behulp van de "bluetooth".

Stap 3

Zorg ervoor dat uw Sony Ericsson mobiele telefoon over alle benodigde Bluetooth-machtigingen beschikt. In de meeste gevallen moet tijdens de eerste sessie van de "kennismaking" van de headset en de mobiele telefoon, deze laatste in het menu een bevestigingsvinkje hebben naast het item "Detectie door niet-geautoriseerde apparaten toestaan". Anders "ziet" de headset de mobiele telefoon gewoon niet en is de verbinding onmogelijk.

Stap 4

Nadat u de juistheid van de instellingen in het telefoonmenu hebt gecontroleerd, zet u de headset aan. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat de led van de headset snel begint te knipperen. Laat de knop niet van tevoren los, anders wordt de headset gewoon ingeschakeld en gaat hij onmiddellijk naar de werkmodus in plaats van te zoeken naar open Bluetooth-apparaten die er het dichtst bij staan.

Stap 5

Kijk naar het scherm. Als alles correct is gedaan, moet op het display een verzoek van het systeem worden weergegeven om het werken met een nieuw Bluetooth-apparaat toe te staan of te verbieden. Bevestig dat u de Bluetooth-headset wilt verbinden met uw mobiele telefoon. Sommige apparaten vereisen een wachtwoord van vier tekens bij de eerste verbinding. Kies een willekeurige, dit kan de eenvoudigste zijn, bijvoorbeeld 0000 of 1234. Hoogstwaarschijnlijk zal dit wachtwoord nooit meer nodig zijn.

Stap 6

Als de headset niet wordt gedetecteerd en het zoeken naar nieuwe apparaten geen resultaten oplevert, controleer dan of het apparaat leeg is. Laad uw headset op en probeer opnieuw verbinding te maken. In het geval dat er geen verbetering optreedt, probeer dan te bepalen of er high-tech constructies in de buurt zijn met sterke afschermende straling. Het signaal van de headset is zwak genoeg om gemakkelijk te worden overstemd door een krachtigere gegevensbron. Zorg er ook voor dat de Sony Ericsson mobiele telefoon en de te verbinden Bluetooth-headset zich binnen 7-9 meter van elkaar bevinden.

Aanbevolen: