Een 3G-modem Verbinden Met Een Android-tablet

Inhoudsopgave:

Een 3G-modem Verbinden Met Een Android-tablet
Een 3G-modem Verbinden Met Een Android-tablet

Video: Een 3G-modem Verbinden Met Een Android-tablet

Video: Een 3G-modem Verbinden Met Een Android-tablet
Video: Интернет на Android планшете или смартфоне с помощью 3G модема или USB lan сетевой карты 2024, Mei
Anonim

Sommige Android-tabletmodellen kunnen via een USB-modem verbinding maken met internet. Heel vaak kunnen gebruikers door het ontbreken van stuurprogramma's en onwetendheid over de instellingen geen 3g-modem op de tablet aansluiten.

Een 3G-modem aansluiten op een tablet
Een 3G-modem aansluiten op een tablet

instructies:

Stap 1

Als u bij het starten van het programma voor de modem en het aansluiten op de tablet het internet niet doet, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het feit is dat de tablet een USB-modem niet alleen kan herkennen als een apparaat om verbinding te maken met internet, maar ook als een flashstation. Om het probleem op te lossen, zet u de modem in de modus "alleen modem" met behulp van het programma Hyper Terminal.

Stap 2

Installeer de USB-modem in de juiste connector op uw computer. Kopieer alle bestanden die in het modemgeheugen zijn opgeslagen naar uw harde schijf.

Stap 3

Download en installeer het vereiste hulpprogramma op uw Windows-computer. Schakel internet en netwerk op uw computer uit.

Stap 4

Zoek in het Start-paneel onder Accessoires> Communicatie de Hyper Terminal-snelkoppeling en start deze.

Stap 5

Het venster "Verbindingsbeschrijving" verschijnt op het computerscherm, voer een naam in, druk op Enter en wacht tot het verbindingsvenster verschijnt. Selecteer daarin het gewenste modem en bevestig de selectie. U hoeft de rest van de parameters niet in te voeren, u kunt eenvoudig de verdere verbinding annuleren.

Stap 6

Open vervolgens de eigenschappen in het programmapaneel en druk op de knop "ASCII-instellingen". Schakel het selectievakje in om de ingevoerde tekens op het scherm weer te geven. Sluit alle vensters door op OK te klikken.

Stap 7

Als alle vensters zijn gesloten, knippert de cursor in het hoofdvenster van het programma. Vink het vakje aan naast de bovenkant van het vakje 'Geef de ingevoerde tekens op het scherm weer'. Voer het commando AT ^ U2DIAG = 0 in. Dit betekent dat de modem alleen in deze modus werkt als er internet op de tablet is aangesloten. Druk op Enter en sluit het programma nadat de instellingen met succes zijn opgeslagen.

Stap 8

Haal de 3G-modem uit de computer, sluit deze aan op de tablet. Ga naar "Instellingen> Draadloze netwerken> Toegangspunten (APN)" en voer de instellingen in die door de operator worden aangeboden.

Stap 9

Start uw tablet opnieuw op. Als er een 3g-pictogram naast het batterijpictogram verschijnt, hebt u de modem correct op de tablet aangesloten.

Aanbevolen: