Een Laptop Verbinden Met Internet Via Een PDA

Inhoudsopgave:

Een Laptop Verbinden Met Internet Via Een PDA
Een Laptop Verbinden Met Internet Via Een PDA

Video: Een Laptop Verbinden Met Internet Via Een PDA

Video: Een Laptop Verbinden Met Internet Via Een PDA
Video: How to Setup or Configure LAN Internet Connection to Laptop or Desktop PC 2024, April
Anonim

In een situatie waarin het nodig is om af en toe verbinding te maken met internet op een laptop via het netwerk van een mobiele operator, wordt aanbevolen om geen USB-modem aan te schaffen, maar hiervoor een mobiele telefoon te gebruiken.

Een laptop verbinden met internet via een PDA
Een laptop verbinden met internet via een PDA

Het is nodig

PC-pak

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw model mobiele telefoon modemfuncties ondersteunt. Lees hiervoor de instructies van uw mobiele telefoon. Als u geen papieren versie van de instructies hebt, gaat u naar de officiële website van de fabrikant van uw mobiele telefoon en vindt u de vereiste informatie erop.

Stap 2

Stel internettoegang in op uw mobiele telefoon of PDA. Als deze apparatuur een 3G-netwerk ondersteunt, stelt u deze verbinding in.

Stap 3

Download een speciaal programma om te zorgen voor een betrouwbare synchronisatie van uw laptop met uw mobiele telefoon of PDA. Deze programma's kunnen zijn: Nokia PC Suit, Samsung PC Studio, Sony Ericsson Suit, enzovoort.

Stap 4

Installeer het geselecteerde programma en start het. Vervolgens zullen we een voorbeeld bekijken van het verbinden van een laptop met internet met behulp van het hulpprogramma Nokia PC Suit.

Stap 5

Sluit je PDA of mobiele telefoon met een speciale kabel aan op de USB-poort van de laptop. Start het programma door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken. Ga naar het menu "Internetverbinding". Ga naar Instellingen". Klik volgende".

Stap 6

Selecteer "Mijn verbinding handmatig instellen" en klik op "Volgende". Vul de volgende velden in: Toegangspunt, Gebruikersnaam, Wachtwoord. Deze items worden op dezelfde manier ingevuld als het opzetten van een verbinding op een PDA. Klik op de knop Voltooien.

Stap 7

Klik nu op de knop "Verbinden". Wacht tot het proces van het verbinden van uw mobiele telefoon met internet is voltooid. Sluit het actieve verbindingsvenster niet. Anders beëindigt u deze verbinding, waardoor de toegang tot internet wordt uitgeschakeld.

Stap 8

Voor snelle toegang tot bronnen installeert u een toepassing waarmee u JAVA-telefoonprogramma's op uw computer kunt uitvoeren. Start Opera mini.

Aanbevolen: