Hoe Een Telefoon Via Bluetooth Met Een Laptop Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon Via Bluetooth Met Een Laptop Te Verbinden
Hoe Een Telefoon Via Bluetooth Met Een Laptop Te Verbinden

Video: Hoe Een Telefoon Via Bluetooth Met Een Laptop Te Verbinden

Video: Hoe Een Telefoon Via Bluetooth Met Een Laptop Te Verbinden
Video: Connect an Android phone to a Windows 10 PC via Bluetooth 2024, April
Anonim

In sommige situaties is het mogelijk om een mobiele telefoon aan te sluiten op een laptop zonder extra apparaten te gebruiken. Dit kan als de laptop een ingebouwde BlueTooth-adapter heeft.

Hoe een telefoon via bluetooth met een laptop te verbinden
Hoe een telefoon via bluetooth met een laptop te verbinden

instructies:

Stap 1

Zet je laptop en mobiele telefoon aan. Open je telefooninstellingen en schakel de BlueTooth-functie in. Zorg ervoor dat uw telefoon doorzoekbaar is. Open nu het bedieningspaneel in de laptop. Ga naar het menu "Netwerk en internet" en selecteer "Een draadloos apparaat toevoegen aan het netwerk" in het menu "Netwerkcentrum".

Stap 2

Wacht terwijl het zoeken naar apparaten om te synchroniseren is voltooid. Selecteer nu uw mobiele telefoon en voer een willekeurige code in. Voer deze combinatie opnieuw in op uw mobiele telefoon. Klik nu met de rechtermuisknop op het telefoonpictogram in de laptop. Configureer de gewenste synchrone werkingsparameters. Vergeet niet dat u een BlueTooth-adapter kunt gebruiken die op de USB-poort is aangesloten. Dit apparaat is veel makkelijker te vinden dan de kabel om je telefoon op je laptop aan te sluiten.

Stap 3

Voor veel procedures, zoals het synchroniseren van telefoonnummers, moet een specifiek programma worden uitgevoerd. Download en installeer de applicatie PC Suite (PC Studio) die geschikt is voor uw mobiele telefoon.

Stap 4

Als u alleen een willekeurig bestand van een laptop naar uw telefoon wilt overbrengen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Verzenden". Selecteer in het uitgevouwen menu het item "BlueTooth-apparaat".

Stap 5

Om uw laptop met internet te verbinden door uw mobiele telefoon als modem te gebruiken, start u het programma PC Suite. Open het menu Internetverbinding. Configureer de verbindingsparameters door dezelfde parameters in te voeren die u hebt opgegeven bij het instellen van uw mobiele telefoon.

Stap 6

Klik op de knop "Verbinden" en wacht tot de verbinding met de server van de operator tot stand is gebracht. Start een webbrowser en controleer op internettoegang. Om de verbinding te beëindigen, sluit u gewoon het programma PC Suite.

Aanbevolen: