Een Pc Verbinden Met Internet Via Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Pc Verbinden Met Internet Via Een Telefoon
Een Pc Verbinden Met Internet Via Een Telefoon

Video: Een Pc Verbinden Met Internet Via Een Telefoon

Video: Een Pc Verbinden Met Internet Via Een Telefoon
Video: Using your phone as WiFi Adapter/Dongle sharing internet to your desktop PC 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons worden vaak gebruikt om op internet te surfen of om verschillende internettoepassingen te gebruiken. Bovendien kunnen deze apparaten als modem functioneren, wat nodig is om een vaste of mobiele computer met internet te verbinden.

Een pc verbinden met internet via een telefoon
Een pc verbinden met internet via een telefoon

Het is nodig

PC-suite

instructies:

Stap 1

Selecteer het type verbinding tussen uw mobiele telefoon en uw computer. Om een pc met internet te verbinden, kunt u zowel een USB-kabel als een draadloos Bluetooth-kanaal gebruiken. Als u een kabelverbinding gebruikt, installeer dan de juiste software.

Stap 2

Voor de meeste modellen mobiele telefoons kan de applicatie PC Suite worden gebruikt. Selecteer de versie van het opgegeven programma. Laat u leiden door de naam van de fabrikant van het mobiele apparaat.

Stap 3

Installeer pc-site. Start je computer opnieuw op. Configureer instellingen voor internettoegang op uw mobiele telefoon. In deze situatie is het beter om vooraf een onbeperkt tariefplan aan te sluiten.

Stap 4

Nadat u hebt gecontroleerd of uw mobiele apparaat verbinding kan maken met het netwerk, start u de toepassing PC Suite. Sluit uw telefoon aan op een USB-poort op uw computer. Wacht tot het mobiele apparaat wordt gedetecteerd door het besturingssysteem.

Stap 5

Selecteer nu in het telefoonmenu "Modem" of PC Suite. Wacht tot de hardwaresynchronisatie is voltooid. Ga in het PC Suite-venster naar het item "Internetverbinding" door op de knop met dezelfde naam te klikken.

Stap 6

Vul het formulier in dat verschijnt. Geef dezelfde parameters op die u hebt ingevoerd bij het instellen van uw mobiele apparaat. Wacht tot het bericht over een succesvolle verbinding met de server verschijnt. Start uw internetbrowser. Zorg ervoor dat de computer een netwerkverbinding heeft ontvangen.

Stap 7

Als u een Bluetooth-adapter gebruikt om uw telefoon op uw computer aan te sluiten, installeer dan de stuurprogramma's voor dat apparaat. Voer de geïnstalleerde software uit en schakel de detectie van uw telefoon via Bluetooth in. Zoek naar beschikbare apparaten en maak verbinding met uw mobiele telefoon.

Stap 8

Druk op de knop "Verbinden met internet", Wacht terwijl het programma de nodige procedures uitvoert. Controleer de mogelijkheid om webpagina's te openen.

Aanbevolen: