Films Kijken Op Mobiel

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op Mobiel
Films Kijken Op Mobiel

Video: Films Kijken Op Mobiel

Video: Films Kijken Op Mobiel
Video: How to watch Movies on your Android Phone 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben veel functies. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt om te communiceren met vrienden, familie of collega's, maar ook om online te gaan, naar muziek te luisteren en video's te bekijken. U kunt echter niet zomaar een film van uw pc naar uw mobiele telefoon overzetten. Om een videobestand op je telefoon af te spelen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen en de nodige acties uitvoeren.

Films kijken op mobiel
Films kijken op mobiel

Noodzakelijk

  • - een mobiele telefoon die het bekijken van videobestanden ondersteunt;
  • - Internetverbinding;
  • - convertersoftware voor videobestanden;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Zoek een videobestand met een film die u op uw mobiele telefoon wilt bekijken. Het meest gebruikte formaat dat door de meeste mobiele telefoons wordt ondersteund, is 3gp. Op internet kunt u films in dit formaat downloaden. Ze vinden is vrij eenvoudig - er zijn veel sites die video's voor mobiele telefoons aanbieden.

Stap 2

Converteer uw film van avi- of mpg4-formaat naar 3gp-formaat als u het niet op het net kon vinden. Om dit te doen, moet u een speciaal videoconversieprogramma gebruiken, dat ook op internet kan worden gedownload. Moderne converters van videobestanden bevatten een basis met instellingen voor verschillende telefoonmodellen. Zoek gewoon uw model in de lijst en start het transcoderingsproces. Spelers kunnen worden geïnstalleerd op smartphones op basis van Windows Mobile, Android, iOS of Symbian, waarmee u video's van bijna elk formaat kunt bekijken. Spelerprogramma's kunnen ook van internet worden gedownload of worden gekocht via de website van de ontwikkelaar.

Stap 3

Kopieer het voltooide filmbestand naar uw mobiele telefoon. De beste manier om dit te doen is door een USB-kabel te gebruiken. Selecteer in het menu dat op het telefoonscherm verschijnt "Opslag" of "Gegevensopslag". Ga vervolgens naar de geheugenkaart van de telefoon met behulp van het pictogram "Deze computer" op het bureaublad van de pc. Stuur het filmbestand naar een map op je telefoon, meestal Video genoemd. Als zo'n map niet op uw mobiele telefoon staat, maakt u deze vanaf uw computer aan. Klik met de rechtermuisknop op het geopende venster met de geheugenkaart van de telefoon. Selecteer in het menu dat verschijnt Nieuw en vervolgens Map. Noem de gemaakte map Video.

Stap 4

Koppel uw mobiele telefoon los van uw computer. Open het gedeelte "Galerij" op uw mobiele telefoon en selecteer de map "Video's" of "Video". Selecteer het videobestand dat van uw pc is gedownload en selecteer de regel "Afspelen" in het menu. Als je een smartphone hebt op basis van Windows Mobile, Android, iOS of Symbian en een videospeler hebt geïnstalleerd, start dan dit programma en open er een film in.

Aanbevolen: