Hoe De Speler Op De Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Op De Computer Aan Te Sluiten
Hoe De Speler Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Speler Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Speler Op De Computer Aan Te Sluiten
Video: How to Connect a DVD Player to a Computer 2024, April
Anonim

Wanneer de speler is aangesloten op een computer, is de kans groot dat deze deze niet kan "detecteren". Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, maar wees niet boos. U hoeft alleen maar rustig alle mogelijke verbindingsopties te controleren.

Hoe de speler op de computer aan te sluiten
Hoe de speler op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

De kans is groot dat wanneer de vraag rijst "hoe sluit je de speler op een computer aan", je te ver zoekt, en de eenvoudigste en meest effectieve is om gewoon je USB-kabel te vervangen door een werkende. Je kunt zo'n kabel kopen in elke winkel die componenten voor computers verkoopt. U kunt de speler op een computer aansluiten via een standaard USB (mini-USB), of via de kabel die bij de speler wordt geleverd.

Stap 2

Het is mogelijk dat uw systeem gewoon geen compatibel stuurprogramma voor uw apparaat kan vinden. Heel vaak doet dit probleem zich voor op systemen zoals Windowsdows of Vista. Om het op te lossen, hoeft u alleen maar online te gaan en alle stuurprogramma's te downloaden die compatibel zijn met uw systeem voor standaard USB-drives.

Stap 3

Misschien is uw USB-connector defect in uw computer, of gewoon slecht contact met uw USB-kabel. Probeer uw speler aan te sluiten op andere USB-poorten of poortgroepen. Als u bijvoorbeeld voor de eerste keer uw speler hebt aangesloten op de poort op het voorpaneel van uw pc, probeer dan eenvoudig verbinding te maken via de poort op het achterpaneel van uw pc. Als alternatief kunt u de prestaties van uw speler testen door hem op een andere computer of laptop aan te sluiten. U zult er dus zeker van zijn dat uw speler werkt, en het probleem zal worden opgelost met wat het probleem is geworden door de storing.

Stap 4

Ten slotte is het mogelijk dat uw speler een probleem heeft met de USB-poort. In dit geval heb je geen andere keuze dan contact op te nemen met de winkel waar je de speler hebt gekocht, tenzij je er natuurlijk nog garantie op hebt. Als bij het controleren van uw speler deze in de garantiekoffer past, vervangt u deze eenvoudig door een nieuwe. Maar als u geen garantie heeft of als de garantieperiode voorbij is, moet u contact opnemen met een servicecentrum.

Aanbevolen: