Hoe De Jvc-camcorder Op De Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Jvc-camcorder Op De Computer Aan Te Sluiten?
Hoe De Jvc-camcorder Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Jvc-camcorder Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Jvc-camcorder Op De Computer Aan Te Sluiten?
Video: HOW TO TRANSFER VHS TAPES TO YOUR COMPUTER 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om uw JVC-camcorder op uw computer aan te sluiten. De keuze voor een van beide hangt af van het type informatiedrager op de gebruikte camcorder: film of harde schijf.

Hoe de jvc-camcorder op de computer aan te sluiten?
Hoe de jvc-camcorder op de computer aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

MiniDV- en HDV-camcorders die tape als medium gebruiken, worden aangesloten met een DV-kabel. Het wordt geleverd met de camcorder.

Stap 2

Om de camera op een computer aan te sluiten, neemt u een DV-kabel en sluit u het ene uiteinde aan op de DV-uitgang op de camcorder. Sluit het andere uiteinde aan op de IEEE1394-connector op de computersysteemeenheid. Deze connector wordt ook wel FireWire of i. Link genoemd. Druk vervolgens op de aan/uit-knop op de camcorder. De computer zal de verbinding van het nieuwe apparaat detecteren. Opgemerkt moet worden dat niet alle computers deze connector standaard hebben. Als u deze niet hebt, moet u een PCI-kaart met IEEE1394-interface aanschaffen en deze aansluiten op het pc-moederbord.

Stap 3

De camcorder kan ook worden aangesloten op een computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Neem hiervoor een snoer en sluit het ene uiteinde ervan aan op de usb-connector van de camcorder en het andere uiteinde op de overeenkomstige connector van de computersysteemeenheid. Druk daarna op de aan/uit-knop op de camera en wacht tot deze door het systeem wordt gedetecteerd. Voor camera's die een harde schijf of geheugenkaart als opslagmedium gebruiken, is dit de belangrijkste verbindingsmethode.

Stap 4

Sommige camcordermodellen hebben speciale stuurprogramma's nodig om te werken. Ze zijn meestal inbegrepen in de kit en bevinden zich op een cd. Om ze te installeren, plaatst u de schijf in uw computerstation en wacht u tot deze is geladen. Selecteer vervolgens "Stuurprogramma installeren". Vermeld indien nodig het model van uw camcorder en het type besturingssysteem dat u gebruikt. Start uw computer opnieuw op nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd.

Stap 5

Als de stuurprogramma's niet in de kit zaten, maar het systeem vereist dat ze worden geïnstalleerd, download ze dan van de officiële website van de fabrikant. Start hiervoor een webbrowser, ga naar de jvc.ru-website, selecteer het gewenste model en download de stuurprogramma's. Installeer ze en start vervolgens uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: