Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Sluiten
Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Sluiten
Video: How to connect an IP camera to a computer 2024, Mei
Anonim

Hoe groot het fysieke geheugen van uw camera ook is, vroeg of laat zal het worden gevuld met video en stilstaande beelden. Het zal nodig zijn om het op te ruimen en alles wat je verwijderd hebt over te zetten naar de harde schijf van je computer. We hebben een speciale kabel en software nodig. Dit alles zit in de camerakit. Hoe sluit je de camera aan op de computer?

Hoe de camera op de computer aan te sluiten
Hoe de camera op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Steek de meegeleverde kabel in de camera. Als de camera een pc-verbindingsmodus heeft, activeer deze dan.

Stap 2

Zoek de meegeleverde USB-kabel en sluit deze aan op een beschikbare USB-poort op uw computer. Deze poort bevindt zich aan de voor- of achterkant van elke moderne persoonlijke desktopcomputer, soms zelfs beide. Voor laptops kunnen de USB-poorten zich aan de zijkant of aan de achterkant bevinden.

Stap 3

Nadat de kabel op de computer is aangesloten, zal het besturingssysteem het nieuw aangesloten apparaat beginnen te herkennen en de wizard Nieuwe hardware gevonden starten. Als het systeem om een installatieschijf vraagt, plaats dan de schijf die bij uw camera is geleverd, met de tekst "USB-stuurprogramma" in de cd-rom. De installatie duurt minder dan een minuut, bevestig de voltooiing door op de knop "Voltooien" in het laatste venster van de installatiewizard te klikken.

Stap 4

Daarna verschijnt er een nieuw venster op het scherm, dat opties biedt voor acties met je camera. Het zal dus worden geïdentificeerd als een nieuwe "verwijderbare schijf". We raden u aan de afbeeldingen onmiddellijk te kopiëren en op te slaan in een nieuwe of bestaande map op de harde schijf van uw pc.

Aanbevolen: