Hoe De Speler Op De Tv Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Op De Tv Aan Te Sluiten
Hoe De Speler Op De Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Speler Op De Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Speler Op De Tv Aan Te Sluiten
Video: How-To Connect your Blu-ray or DVD player to your HDTV 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig gebruiken maar weinig mensen een computer om films te kijken, terwijl ze liever films op tv kijken. Hiervoor heb je een dvd-speler of mediaspeler nodig die je eenvoudig op je tv aansluit.

Hoe de speler op de tv aan te sluiten
Hoe de speler op de tv aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Zorg er bij aanschaf van een dvd-speler of mediaspeler voor dat de set de kabels bevat die u nodig hebt om de speler op de tv aan te sluiten. Voor moderne LCD-, LED- en plasma-tv-modellen kunt u het beste een HDMI-kabel gebruiken om de speler aan te sluiten - de beeld- en geluidskwaliteit via een dergelijke verbinding zal zo hoog mogelijk zijn. Om de speler aan te sluiten op een CRT TV-toestel is een kabel met een "tulp" connector geschikt.

Stap 2

Om de speler op de tv aan te sluiten, plaatst u de speler ver genoeg om verbinding te maken met de tv. Sluit hem aan op een stopcontact en sluit hem aan op je tv met een HDMI- of RCA-kabel. De connectoren voor elk type kabel zullen absoluut uniek zijn, dus het is gewoon onmogelijk om te verwarren en "op de verkeerde manier" aan te sluiten.

Stap 3

Zet de speler en de tv aan met behulp van de afstandsbedieningen en druk op de afstandsbediening van de tv op de knop TV / AV of Video. Sommige tv's hebben mogelijk meer dan één video-item. Gebruik in dit geval de selectiemethode om het gewenste item in te stellen. De succesvolle verbinding is de afbeelding die door de speler wordt geleverd. Meestal is dit een statisch menu. Het enige dat overblijft is om de actie die je nodig hebt te selecteren in het spelermenu en te beginnen met kijken.

Aanbevolen: