Hoe Te Verzenden Naar Mobiel Bericht

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verzenden Naar Mobiel Bericht
Hoe Te Verzenden Naar Mobiel Bericht

Video: Hoe Te Verzenden Naar Mobiel Bericht

Video: Hoe Te Verzenden Naar Mobiel Bericht
Video: AH02 berichten sturen 2024, Mei
Anonim

Als u belangrijke informatie wilt overbrengen aan een persoon die om de een of andere reden nu geen oproep kan ontvangen, stuur dan de nodige informatie in een sms-bericht dat rechtstreeks naar de geadresseerde op zijn mobiele telefoon zal komen. Het ontvangen bericht kan op elk geschikt moment worden gelezen, zonder uw omgeving te storen met uw gesprek en zonder afgeleid te worden van werk of studie. Om zo'n bericht te versturen heb je een mobiele telefoon of internet nodig.

Hoe te verzenden naar mobiel bericht
Hoe te verzenden naar mobiel bericht

Noodzakelijk

Mobiele telefoon of internet

instructies:

Stap 1

Om een bericht naar een andere mobiele telefoon te sturen, gaat u naar het menu van uw mobiele telefoon en selecteert u het item "Berichten".

Stap 2

Selecteer vervolgens "Opstellen" of "Nieuw bericht". Daarna ziet u een formulier voor het invoeren van gegevens in het bericht.

Stap 3

Voer in het bovenste veld naast het opschrift "Aan" het 11-cijferige nummer van de ontvanger in met behulp van de telefoontoetsen. Gebruik vervolgens de middelste toets, joystick of raak het scherm aan om de cursor naar de onderkant van het formulier te verplaatsen.

Stap 4

Voer de tekst van het bericht in met de telefoontoetsen, die naast cijfers ook kleinere letters hebben. Met sneltoetsen kunt u de gewenste letter of cijfer selecteren uit de symbolen die op de knop worden weergegeven. Door nogmaals op dezelfde knop te drukken of een andere toets te selecteren, kunt u het volgende teken kiezen.

Stap 5

Om een spatie tussen woorden te maken, drukt u op de toets "0". Als u per ongeluk getypte tekens wilt wissen, gebruikt u de knop op de meeste telefoons rechts onder het scherm.

Stap 6

Als u een punt of een komma wilt plaatsen, drukt u meerdere keren op de toets "1" om het gewenste teken te selecteren.

Stap 7

Nadat u klaar bent met het typen van het bericht, selecteert u de opdracht "Bericht verzenden" of klikt u op "Verzenden", als er een dergelijke inscriptie in het menu van het formulier voor het invoeren van informatie in het bericht staat.

Stap 8

Als u niet genoeg saldo op uw account heeft om sms'jes te verzenden, kunt u vanaf internet een bericht naar uw telefoon sturen. Op de sites van mobiele operators is er een speciaal gedeelte waarmee u sms-berichten kunt verzenden naar abonnees van dit mobiele netwerk.

Stap 9

Om een bericht vanaf internet te verzenden, gaat u naar de website van de operator die de geadresseerde van het bericht bedient. Zoek het gedeelte waar u gratis kunt sms'en.

Stap 10

Voer in het bovenste veld van het formulier dat voor u verschijnt het abonneenummer in 10-cijferig formaat in en in het onderste veld - de tekst die u wilt verzenden. Voer indien nodig een speciale code in - een reeks tekens waarmee de controle wordt uitgevoerd. Klik op de knop Bericht verzenden.

Aanbevolen: