Een Bericht Van Telefoon Naar E-mail Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bericht Van Telefoon Naar E-mail Verzenden
Een Bericht Van Telefoon Naar E-mail Verzenden

Video: Een Bericht Van Telefoon Naar E-mail Verzenden

Video: Een Bericht Van Telefoon Naar E-mail Verzenden
Video: HOW TO SEND A TEXT MESSAGE FROM YOUR EMAIL ACCOUNT (2020) 2024, April
Anonim

De computer is niet altijd bij de hand als het nodig is om een e-mail te versturen. In dit geval kan een mobiele telefoon met internettoegang u helpen.

Een bericht van telefoon naar e-mail verzenden
Een bericht van telefoon naar e-mail verzenden

instructies:

Stap 1

Start een internetbrowser op uw mobiele telefoon. Open hiervoor het menu en selecteer het item "Internet". Ook kun je geen standaard webbrowser gebruiken, maar een van de applicaties die door derden zijn ontwikkeld, zoals Opera Mini. Vul in de adresbalk het adres in van de postdienst waar je je e-mail hebt geregistreerd. Velen van hen hebben een speciale mobiele versie die een vereenvoudigde interface biedt voor het werken met een mobiele telefoon.

Stap 2

Klik op de e-mail login link. Voer de login en het wachtwoord van uw account in de daarvoor bestemde velden in en klik vervolgens op de knop "Inloggen". De volgende pagina opent een lijst met uw e-mailmappen en berichten. Klik op de link "Schrijven" en voer vervolgens in het veld "Aan" het e-mailadres in waarnaar u de brief wilt verzenden. Voer in het volgende veld uw berichttekst in. Daarnaast kunt u een bestand bij de brief voegen (als uw mobiele telefoon dit ondersteunt). Klik vervolgens op de knop "Verzenden". Wacht tot de volgende pagina is geladen, waarop informatie wordt weergegeven over het succes van de bewerking.

Stap 3

Een andere optie voor het verzenden van een bericht is het gebruik van een speciale e-mailtoepassing. In de regel is het in veel mobiele telefoons ingebouwd. Om het te openen, selecteer "Berichten" -> "E-mail" in het menu. Daarnaast kunt u een van de e-mailclients van derden gebruiken.

Stap 4

Configureer de applicatie. Maak eerst een nieuw account aan. Specificeer in de daarvoor bestemde velden het adres van uw mailbox en de naam die zal worden weergegeven in het veld "Van". Voer vervolgens het adres van de inkomende en uitgaande mailservers in. Voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Afhankelijk van de toepassing kunt u ook aanvullende instellingen opgeven. Selecteer het item "Schrijf een brief", schrijf in de daarvoor bestemde velden het adres van de ontvanger en het bericht en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: