Een Bericht Naar Uw Telefoon Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Uw Telefoon Verzenden
Een Bericht Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Bericht Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Bericht Naar Uw Telefoon Verzenden
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Maart
Anonim

Waar je vriend ook is, je kunt hem bijna altijd een expresbericht naar zijn mobiele telefoon sturen, als het apparaat natuurlijk is ingeschakeld. Tegelijkertijd hoeft u absoluut geen telefoon of geld op uw mobiele account te hebben. Je kunt je beperken tot een computer en internet.

Een bericht naar uw telefoon verzenden
Een bericht naar uw telefoon verzenden

instructies:

Stap 1

Om een sms naar een abonnee van de Megafon-operator te sturen, gaat u naar de website van de operator. Voer in het eerste veld na de +7 tekens de nummerindex (eerste drie cijfers) uit de pop-uplijst in. Voer in de tweede zeven cijfers van het nummer in (bijvoorbeeld 1234545).

Stap 2

Voer in het grootste veld uw berichttekst in. Het maximale volume is ongeveer gelijk aan het volume van een gewone sms - 150 tekens.

Stap 3

Stel de transcriptie- en bezorgtijdinstellingen in door de vakjes aan te vinken en de gewenste cijfers in te voeren. Bevestig dat u een mens bent en geen robot door de cijfers en letters van de afbeelding in het laatste veld in te voeren. Druk op de "Enter"-toets of de "Verzenden"-knop.

Stap 4

Stuur een bericht naar de "Beeline" -abonnee vanaf de officiële websitepagina. Het nummer wordt volgens hetzelfde principe ingevoerd: index, zeven cijfers, berichttekst, transliteratie, code uit de afbeelding, verzenden. Drie verschillen: de maximale berichtgrootte is 140 tekens, met transliteratie uitgeschakeld - 70; levertijd is niet gereguleerd.

Stap 5

De sms-dienst van de MTS-operator werkt op een vergelijkbare manier. De maximale berichtgrootte is 140, aanvullende instellingen (transliteratie, bezorgtijd, formulier, etc.) staan in het menu aan de rechterkant. Selecteer opties door de vakjes naast de gewenste opties aan te vinken.

Aanbevolen: