Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Verzenden
Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Verzenden

Video: Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Verzenden

Video: Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Verzenden
Video: Berichten versturen op Capido | Hoe werkt het? 2024, April
Anonim

Het World Wide Web bevat in de diepte zulke interessante en nuttige diensten die velen niet eens kennen. Sommigen van hen kunnen helpen de kosten van mobiele communicatie te verlagen, want als u een computer met internet bij de hand hebt, kunt u gratis berichten naar uw mobiele telefoon verzenden.

Een bericht naar een mobiele telefoon verzenden
Een bericht naar een mobiele telefoon verzenden

instructies:

Stap 1

Om een sms naar een mobiele telefoon te sturen, gebruikt u de officiële website van de operator die eigenaar is van de simkaart van de ontvanger Megafon, MTS, Beeline en TELE 2 bieden de mogelijkheid om elke dag tien gratis sms'jes te verzenden vanaf één IP. Gebruik de volgende formulieren om berichten naar abonnees te sturen:

- Megafoon: www.sendsms.megafon.ru

- MTS: www.mts.ru/messaging/sendsms

-Beeline: www.beeline.ru/sms/index.wb

-Tele 2: www.sms.tele2.ru/ Houd er rekening mee dat u in een speciale vervolgkeuzelijst op elk van deze sites uw regio moet selecteren als deze niet automatisch wordt geïnstalleerd

Stap 2

De tweede manier is om een speciale pc-client voor korte berichten te downloaden. Een van deze klanten is Mail. Ru Agent. U moet een mailbox op de site registreren www.mail.ru en volg de link www.agent.mail.ru. Hier moet u, afhankelijk van uw besturingssysteem, de distributiekit van het programma voor Windows of Mac OS X downloaden en op uw computer installeren. Voer na de installatie het programma uit. Na het starten moet u de naam en het wachtwoord invoeren van het account dat u op Mail.ru hebt gemaakt. Nadat u uw aanmelding heeft bevestigd, selecteert u de link "Contact toevoegen"

Stap 3

Let in het venster dat verschijnt op de onderste links en selecteer "Contact toevoegen voor bellen en sms". Voer in het kleine venster alle benodigde informatie in (Naam, telefoon, extra telefoonnummers) en klik op OK. Nu verschijnt het contact in een speciale lijst van waaruit u gratis sms'jes naar uw telefoon kunt sturen. Dubbelklik op de naam van de contactpersoon om een venster te openen voor het invoeren van een bericht en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: