Thema's Op Je Telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

Thema's Op Je Telefoon Vinden
Thema's Op Je Telefoon Vinden

Video: Thema's Op Je Telefoon Vinden

Video: Thema's Op Je Telefoon Vinden
Video: Hoe pas je het thema en de pictogrammen aan? 2024, April
Anonim

U kunt uw telefoon personaliseren door de standaardinterface bij te werken. Installeer een origineel weergavethema dat de achtergrondafbeelding, pictogramafbeeldingen en indicatoren van uw mobiele apparaat zal veranderen.

Thema's op je telefoon vinden
Thema's op je telefoon vinden

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - PC met internettoegang;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Vul de bibliotheek van uw mobiele telefoon aan met nieuwe thema's, download ze van uw vrienden of selecteer de opties die bij u passen op internet. Profiteer van de diensten van talrijke netwerkbronnen die hun gebruikers software voor mobiele telefoons aanbieden. Doorgaans worden thema's op websites per categorie en genre gepresenteerd, wat erg handig is voor bezoekers.

Stap 2

Stel in de zoekmachine van uw webbrowser de parameters correct in en formuleer de zoekterm duidelijk. Voer de woorden in: "download", "mobiele thema's" of "telefoonthema's". Om het zoekproces te optimaliseren, voert u de naam van uw mobiele telefoon in en klikt u op "Start".

Stap 3

Gebruik de zoekresultaten en bezoek de naar uw mening meest interessante webbron. Geef in het geopende venster de fabrikant en het model van uw mobiele apparaat op. Selecteer in de lijst met beschikbare thema's voor uw telefoon de gewenste exemplaren.

Stap 4

Bepaal de downloadmethode: naar je computer of rechtstreeks naar je telefoon. Wanneer u het thema op uw mobiel installeert, voert u de opgegeven wap-code van het geselecteerde bestand in en klikt u op "Download". Gebruik de bestandsbeheerder van uw mobiele apparaat om het gedownloade thema te vinden en te installeren.

Stap 5

Terwijl u het thema op uw computer opslaat, activeert u het item "Downloaden naar computer". Bevestig uw keuze door op de betreffende knop te klikken.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het automatisch downloaden naar de harde schijf van uw computer start in de standaardmap voor het opslaan van bestanden van internet. Meestal bevindt deze map zich op C: / Documents and Settings / Username / My Documents / Downloads. Nadat u het bestand hebt gedownload, brengt u het naar uw telefoon via een USB-kabel of draadloze Bluetooth-technologie, als uw computer en mobiele apparaat deze technologie ondersteunen.

Aanbevolen: