Een Thema Voor Je Telefoon Maken

Inhoudsopgave:

Een Thema Voor Je Telefoon Maken
Een Thema Voor Je Telefoon Maken

Video: Een Thema Voor Je Telefoon Maken

Video: Een Thema Voor Je Telefoon Maken
Video: Hoe pas je het thema en de pictogrammen aan? 2024, Mei
Anonim

Nu heeft bijna iedereen een mobiele telefoon. Gebruikers willen het naar hun smaak aanpassen, zodat het individueel is. De verschillende thema's die voor telefoons worden aangeboden, helpen hierbij. Hoe maak je een thema voor een mobiele telefoon?

Een thema voor je telefoon maken
Een thema voor je telefoon maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - mobiele telefoon;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Maak een thema voor je telefoon via internet. U moet telefonisch naar speciale sites gaan waar een forum is. U kunt een gebruiker vragen om thema's voor u te maken op uw mobiele telefoon. Het is niet moeilijk, misschien maakt iemand ze wel helemaal gratis voor je.

Stap 2

Ga naar de website https://thememaker.ru/. Registreer u, anders wordt het gemaakte thema niet opgeslagen. Tijdens de registratie moet u het model van uw mobiele telefoon aangeven. Voer na registratie de "Theme Builder" in. U maakt direct een foto op deze site. Geen extra software nodig.

Stap 3

Klik op de website op het grijze vak waar u Achtergrondafbeeldingen ziet. Kies niet te "grote" afbeeldingen, omdat het lang duurt om ze te laden. Beheers de constructeur. U kunt uw favoriete foto onder elk gedeelte van het menu plaatsen. Klik erop en de afbeelding verschijnt op de juiste plaats.

Stap 4

Wijzig de pictogrammen op het scherm. Ze kunnen worden geselecteerd uit de aangeboden catalogus. Het is mogelijk om de kleur van de klok en inscripties te veranderen. Maak de achtergrond zo dat deze niet opgaat in de foto. Je kunt ook een melodie kiezen voor een oproep, maar deze mag niet meer dan 1 Mb zijn. Je kunt echt een geweldig beeld krijgen. Als je tevreden bent met je creatie, klik dan op "Voltooien".

Stap 5

Voer tags en de naam van het onderwerp in zodat andere gebruikers deze afbeelding kunnen vinden. Misschien vinden ze het ook leuk. Sla het op. Dit kost wat tijd. Nu staat de afbeelding in uw "Catalogus". Ga daarheen en vind je afbeelding. Misschien stemmen ze erop of laten ze reacties achter.

Stap 6

Download het thema naar uw computer. Verbind de mobiele telefoon met de computer via een USB-kabel, Bluetooth kan worden gebruikt. Breng de afbeelding over naar uw mobiele telefoon. Het enige dat overblijft is om het thema in de telefoon te vinden en dit als het hoofdthema in te stellen. Als je geen zin hebt om je eigen foto te maken, kijk dan op deze site voor andere soorten foto's. Het zijn er enorm veel.

Aanbevolen: