Thema's Downloaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Thema's Downloaden Naar Je Telefoon
Thema's Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Thema's Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Thema's Downloaden Naar Je Telefoon
Video: install Themes From The AppStore FREE & EASY - iOS 14 customization 2024, Mei
Anonim

Wanneer we een mobiele telefoon kopen, begrijpen we dat zo'n apparaat niet uniek is en we zijn niet verrast om precies hetzelfde van een andere persoon te vinden. Maar veel mensen willen hun mobiele telefoon een persoonlijkheid geven. Dit kan worden gedaan door de stijl en het ontwerp van het uiterlijk of thema te veranderen. Zij is het die het kleurenschema van het display, de achtergrondafbeelding, afbeeldingen van pictogrammen en indicatoren op het display bepaalt.

Thema's downloaden naar je telefoon
Thema's downloaden naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Veel ontwikkelaars hebben zich al gerealiseerd dat er veel vraag zal zijn naar nieuwe thema's en tegenwoordig kun je voor elke smaak veel ontwerpopties voor je telefoon op internet vinden. Schrijf in het zoekvak van uw internetbrowser "thema's voor" en geef het merk van uw telefoon aan. Je zult veel sites zien waar je elk thema dat je leuk vindt gratis kunt bekijken en downloaden. Om dit te doen, maakt u een speciale map op uw pc en downloadt u de geselecteerde bestanden ernaar.

Stap 2

Om fouten bij het herkennen van het type gedownloade bestand te voorkomen en het downloadproces te versnellen, worden themabestanden in de regel in zip-archieven ingepakt. Nadat het bestand is gedownload, pakt u het uit met een archiefprogramma dat het archiefbestandsformaat ondersteunt.

Stap 3

Verbind uw telefoon met uw pc via infrarood, Bluetooth of, het beste van alles, met behulp van een kabel en synchronisatiesoftware zoals Nokia PC Suite, Siemens Data Suite. Meestal worden deze programma's en de kabel meegeleverd met de telefoon.

Stap 4

Controleer of uw telefoon al te weinig ruimte heeft voor nieuwe thema's, dan is het misschien logisch om de map "Thema's" op te schonen en de thema's te verwijderen die u niet van plan bent te gebruiken. Hiervoor kunt u de bestandsbeheerder van de telefoon of hetzelfde synchronisatieprogramma gebruiken.

Stap 5

Kopieer de geselecteerde thema's van uw computer naar uw telefoon. Ga naar het telefoonmenu, open de map "Instellingen", het item "Thema's". Kies het gewenste thema en verbaas de mensen om je heen met je originele telefoon.

Aanbevolen: